Boo Публикувано Юли 19, 2014 Публикувано Юли 19, 2014 Привет на всички. Имам проблем с Айтюнса..сестра ми си взе айфон 4с, а моят е 4. Нейният е втора ръка. Та в айтюнс имаше песни който бяха моИ, в моя телефон, но сестра ми не ги хареса и изтри някой от тях( тогава беше включен нейният телефон към айтюнс) и добави други и след това си ги качи всичко окей няма проблем, но на другия ден включвам моя телефон в айтюнс и гледам, че песните от телефона ми липсват и са се прикачили нейните песни в моят телефон.. Моля ако някой знае да ми помогне, че не издържам така вече.. Извинявайте предварително ако е глупав въпроса, но незнам как да се оправя. Мерси предварително Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юли 19, 2014 Публикувано Юли 19, 2014 iTunes синхронизира музиката,която е заредена в него.Няма значение,дали е твоя или на сестра ти! Ако добавиш или премахнеш музика от тунса,на следваща синхронизация и на двата телефона ще има само това,което е заредено в iTunes. Цитирай
Boo Публикувано Юли 20, 2014 Автор Публикувано Юли 20, 2014 Направете си различни акаунти ! Близко е до акъла. С различни акаунти е iTunes синхронизира музиката,която е заредена в него.Няма значение,дали е твоя или на сестра ти! Ако добавиш или премахнеш музика от тунса,на следваща синхронизация и на двата телефона ще има само това,което е заредено в iTunes. И как да го оправя да не е така ? Цитирай
victor11 Публикувано Юли 20, 2014 Публикувано Юли 20, 2014 Вместо да си триете взаимно съдържанието, всеки да отмята само нещата, които иска да се качат. 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юли 20, 2014 Публикувано Юли 20, 2014 Това са ти вариантите. Алтернатива на iTunes,или при синхронизация слагаш отметки на музиката,която искаш да имаш на телефона. Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 20, 2014 Публикувано Юли 20, 2014 Можеш да използваш и 2 библиотеки с iTunes, удобно е и всичко ще е разделено, както трябва. Цитирай
Boo Публикувано Юли 21, 2014 Автор Публикувано Юли 21, 2014 Ами ще пробваме и това с отметките и ще пиша да ви кажа какво е станало Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.