wsgar3 Публикувано Август 15, 2014 Публикувано Август 15, 2014 Привет, от вчера имам много странен проблем със XBMC. Опитах се да пусна филм от Тайм капсулата както винаги, но ми даде грешка, че не може да се свърже с шернатата папка. Странното е, че Инфюз я вижда! Опитх да изтрия шернатата папка и да я въведа отново, но не ми дава - във момента в който опитам да я избера през брауз, XBMC крашва и ме вади директно на главното меню на АТВ. АТВ е 2 с 5.3 и XBMC 13.1. Реших, че нещо се е намазало и ресторнах АТВ, джейлнах и инсталирах всичко на ново, но ефекта е нулев.В инфюз виждам шеринга, а в XBMC не мога да го добавя и пак крашва при опит да добавя шеринг. Моля за съвет! Поздрави! Цитирай
gogi6 Публикувано Август 15, 2014 Публикувано Август 15, 2014 Трябва да направиш шеринга with accounts на капсулата ,за да виждаш през SMB!Между другото и при мен правеше така,но гледам само през infuse и не съм ровил XBMC!Доста бъгави са последните версии! Цитирай
wsgar3 Публикувано Август 15, 2014 Автор Публикувано Август 15, 2014 Пробвах, не става! В зероконфиг виждам капсулата и щом я избера се рестартира АТВ-то! Цитирай
wsgar3 Публикувано Август 18, 2014 Автор Публикувано Август 18, 2014 Даунгрейднах до Фродо - http://www.dubplates.co.uk/showthread.php?14244-Downgrade-XBMC-Gotham-to-Frodo и нещата се оправиха. Поздрави! Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 21, 2014 Публикувано Август 21, 2014 Аз съм с 13.1 и никога не съм имал проблем със споделянето. Sent from my iPhone using Tapatalk edit: При мен е така:smb://user:pass@jbtimecapsule/data/movies за филмите и smb://user:pass@jbtimecapsule/data/tv shows За сериалите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.