The Shaman Публикувано Септември 7, 2014 Публикувано Септември 7, 2014 Уникална игра!!!!! Минуса е, че 2, 3, 4... част са IAP. View In iTunes This app is designed for both iPhone and iPad $6.49 Category: Games Released: 04 September 2014 Version: 1.0.1 Size: 464 MB Languages: English, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish Seller: Ubisoft ©2014 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Valiant Hearts The Great War Logo, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Rated 12+ for the following: Frequent/Intense Cartoon or Fantasy Violence Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References Infrequent/Mild Realistic Violence Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 18, 2014 Автор Публикувано Септември 18, 2014 Уникална е и със задоволително време за игра. 1 Цитирай
Wayward Публикувано Септември 18, 2014 Публикувано Септември 18, 2014 явно си купил 2,3и 4 част.Някакъв начин да се отключат фрии можеш ли да подскажеш.нямам регистрирана карта към itunea а ми се играе Цитирай
kserks Публикувано Ноември 10, 2014 Публикувано Ноември 10, 2014 Мен също ме инересува някакъв начин за отключване фрии,ако може. Благодаря предварително.! Играта е страхотна. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
broth3rh00d Публикувано Декември 29, 2014 Публикувано Декември 29, 2014 Найстина е много яка играта мен също ме интересува дали има някакъв начин да играя останалите части фрии Цитирай
The Shaman Публикувано Април 2, 2015 Автор Публикувано Април 2, 2015 В момента е безплатна: Valiant Hearts: The Great War by Ubisoft https://appsto.re/bg/yMefY.i 3 Цитирай
aserrr Публикувано Април 7, 2015 Публикувано Април 7, 2015 Много добра игра. Закупих всичко по нея. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.