JVV Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Мисля добре се представя за технология от 2012г http://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 За хемороидите е технология от бъдещето, нека си мечтаят иначе. П.П. TSMC са направили чудеса с разхода на енергия. Крайно време беше да отсвирят цамцунг. 1 Цитирай
bobolino Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Големият не е за испускане.... Живи и здрави след 10 дни и аз ще изгъзарвам с гоуем талифон. Наистина не е, поне според тестовете 2 Цитирай
JVV Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Що бе? Добре е да я има за параметърджиите с ядрата и мегапикселите. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 22, 2014 Публикувано Септември 22, 2014 Забрави каканиженето за рам паметта. 1 Цитирай
newabv Публикувано Септември 23, 2014 Публикувано Септември 23, 2014 А къстъмизациите..? Това ми е най-дразнещо като го чуя И другото любимо: "айфон много ме ограничава" Не може, разбираш ли, да измести Байконур в хола си..! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
JVV Публикувано Септември 24, 2014 Публикувано Септември 24, 2014 Ама и ретроградната неиновативна 8 мегапикселова камера май бивала?! http://connect.dpreview.com/post/8962178673/dxomark-mobile-report-apple-iphone-6 http://www.dxomark.com/Mobiles/Apple-iPhone-6-and-6-Plus-review-Bigger-and-better.-Apple-set-gold-standard-for-smartphone-image-quality 3 Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Ето една статия на HiComm, която ми се стори интересна, като подчертавам, че не съм съгласен до голяма степен с автора: http://hicomm.bg/kom...to-raboti.html/ 1 Цитирай
Anton Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 И аз като Виктор не съм съгласен със статията. И за пореден път ще кажа, че да пишеш срещу Apple, носи повече пари и слава отколкото да пишеш за тях. Всяка година има някакъв Applegate, дали е antennagate, bendgate, scratchgate или нещо друго. Обикновено обаче става ясно, че докладваните проблемни устройства са по-малко от 1% от продадените и то от първата партида. Това обаче дава повод на всеки противник на Apple (без значението от причината за неприязънта му) да се упражнява в писане на статии, коментари, създаване на тъпи (рекламни) клипове и т.н. В крайна сметка Apple винаги продава десетки милиони устройства и печели повече от всички играчи в състезанието за потребителските пари взети заедно. 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Неминуеми са както издънките, така и критиките. На високо ветровете духат силно. 1 Цитирай
dedil Публикувано Септември 26, 2014 Автор Публикувано Септември 26, 2014 Да, до голяма степен съгласен с мнението на автора. Статията звучи, като мнение на разочарован потребител, а и се използват за база факти, които са публични и за съжаление ефекта от тях сме го усетили всички ние ползвателите на Apple продукти. Повечето очакват от компанията това, което тя обещава - всичко да е перфектно, на е първото или поне ненадминато на пазара, да работи без проблеми и да е просто и лесно за употреба… Нека всеки си направи извода, до колко и дали са реализирали обещаното. Съгласен с Alxx 100%! Аз и преди време казах, тежка е царската корона, това е положението! 2 Цитирай
shpeki Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Тази статия е преведена от cult of mac, и е допълнена от мозъчната пръдня на автора. http://www.cultofmac.com/297693/hey-apple-happened-just-works/ Sent from my iPad using Tapatalk 4 Цитирай
shpeki Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Ето и за любителите на андроид, много ядра и рам как готино са отпримизирани: Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 China pre-orders 2 million iPhone 6 handsets in just 6 hours. Цитирай
Severus Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Приятели, най-накрая дойде и моята дългоочаквана шестичка. Специални благодарности към Algor за оказаното съдействие при доставката! Едва ли ще учудя някой като кажа, че телефонът е страхотен и си заслужава всяко левче дадено за него Има изписани достъчно хвалби и няма да ги преповтарям, единствено ще ви препоръчам едно гръбче на Spigen. Който иска изключително лек и тънък гръб, който по никакъв начин да не загрозява уникалния дизайн и усещане на шестичката - това е изборЪТ! http://www.spigen.com/iphone-6-plus-case-air-skin.html Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Цитирай
newabv Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 (редактирано) Честито! Ако имаш гръбчето, като е сложен с него на равно, камерата опира ли се? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Октомври 2, 2014 от arm11 Цитирай
Severus Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Опира се. Гръбчето е много тънко. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Special Polycarbonate with Urethane Coating: prevents discoloration Идейна комбинация от материали, няма да му свали боята. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Саше, честито! А algor е голям! Още му вися черпня за една смяна... 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Приятели, най-накрая дойде и моята дългоочаквана шестичка. Специални благодарности към Algor за оказаното съдействие при доставката! Едва ли ще учудя някой като кажа, че телефонът е страхотен и си заслужава всяко левче дадено за него Има изписани достъчно хвалби и няма да ги преповтарям, единствено ще ви препоръчам едно гръбче на Spigen. Който иска изключително лек и тънък гръб, който по никакъв начин да не загрозява уникалния дизайн и усещане на шестичката - това е изборЪТ! http://www.spigen.co...e-air-skin.html Sent from my iPhone using Tapatalk Блажиш ли, блажиш ли, дедо попе?!?! Ай честит да ти е и много прекрасни новини да получаваш с него :-) Аз пък се удовлетворявам все повече като гледам, че почти всички споделят мнението ми за апарата. Спокоен съм за преценката си и се уверявам, че е обективна и безпристрастна. пп. Гръбчето с апарата ли ти дойде? Да знам дали да го търся из БГ магазините или отвън да поръчвам. Наоколо все още не съм намерил нищо читаво и свестно и повечето търговци чакат качествените аксесоари да пристигат тепърва. ппп. Пешо, стига бе пич. Нищо не съм направил, а черпенето е лесно. Нека се посъбере повече, та като дойда да не тръгна поне три дена, че да избия разходите по идването, баси. 2 Цитирай
Severus Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Отделно си го поръчах, попе Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Availability: In Stock on October 30 2014 Мдам... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.