Wayward Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Преди малко прочетох за проблем с батерията на iphone 4 и критики че вече не е актуален слогана It's just works.Това ме накара да си спомня колко критики отнесе и четворката и колко сравнения и т.н.Предполагам доста от вас имат четворки или приятели с такъв телефон.Искам да направим нещо като анкета:Притежава ли някой Android устройство или виждал ли е модел от 2010,който да се държи адекватно към днешна дата.Няма хейт или нещо подобно просто ми е интересно.Хайде налазвайте с мнения 2 Цитирай
koksibg Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Да така е вярно е за четворките. Но разликата е че Джобс излезе и каза- да имаме проблем с антените наша грешка и ще го оправим. И го оправиха. А сегашното ръководство си прави евтин "PR" като канят журналисти да си показват лабораторията. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Тоя телефон е легендарен, на него всичко се подкарва и наистина ако не го унищожиш физически, друг начин няма :-) 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Експириа арк С, хардурът е подобен на 4-ката. Не е сток, така, че не знам коректно ли е сравнението. Със саянъдженмод е от началото на лятото(че му отрязаха официалния ъпдейт до 4.4) ама се справя прилично като за хемороид. Оригинална ОС: 2.3.4, последна официална: 4.0.4 и с нея влачи. Очарован съм от iPhone 3GS - този телефон беше най - мощното на пазара тогава, не го настигнаха две години и все още работи отлично. Ненадминат е със петте години поддръжка. Да така е вярно е за четворките. Но разликата е че Джобс излезе и каза- да имаме проблем с антените наша грешка и ще го оправим. И го оправиха. А сегашното ръководство си прави евтин "PR" като канят журналисти да си показват лабораторията. Sent from my iPhone using Tapatalk Тук си в грешка. Чичко тогава рече: "Не държите правилно моя телефон!" С това всичко приключи. А, сегашното никак не е PR, лабораторията онагледява реално какво понася уредът и никак не е създадена за ей така. Подходът на Тим Кук е коренно различен. 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Да така е вярно е за четворките. Но разликата е че Джобс излезе и каза- да имаме проблем с антените наша грешка и ще го оправим. И го оправиха. А сегашното ръководство си прави евтин "PR" като канят журналисти да си показват лабораторията. Sent from my iPhone using Tapatalk Май не сме гледали една и съща презентация, защото Джобс каза "не го държите правилно, но ако е толкова голям проблем за вас може да ви предложим безплатен bumper". А пък аз на моята 4-ка не съм имал никога проблем с обхвата. Чак като излезе 4s се похвалиха, че са си оправили антените. Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Да, също и каза, че всички други смартфони имат подобен проблем. Имах Експерия Нео, стабилен телефон от среден клас още държи. 3GS беше ненадминат, по подръжка и качество. Мисля, че е на първо или второ място от всичките телефони при Епъл за годината, в която са излезнали. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.