princess77 Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Здравейте, Имам външен хард диск Seagate с много информация записана на него от PC компютър. На моят Macbook Air виждам всички файлове, мога да ги копирам, но не мога да добавям нови файлове в диска. За мен е важно да запазя информацията, която вече е записана, но и да мога да добавям нова. Моля за помощ и съвет как да постъпя. Когато стартирам хард диска на Macbooka излиза прозорец за форматиране и Тime machine, но не знам какво да направя и съответно отказах форматирането. Благодаря предварително за помощта! Цитирай
mariankata Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Инсталирай си Tuxera NTFS на мака и си готова. 1 Цитирай
princess77 Публикувано Септември 27, 2014 Автор Публикувано Септември 27, 2014 май стана, благодаря, а имате ли код, че сложих траял период 15 дни Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 И да имаме, тук такива неща не даваме. Свържете се на лично за това. 1 Цитирай
Петко Йовчевски Публикувано Януари 12, 2015 Публикувано Януари 12, 2015 Аз ползвам Paragon NTFS Цитирай
tedito_799 Публикувано Септември 13, 2016 Публикувано Септември 13, 2016 Здравейте. Имам нужда от малко помощ ... Как мога да си конвертирам външния хард диск от HFS+ в NTFS.MacBook ми е нов,и първо сложих хард диска на него,но след като прочетох тази тема,разбрах,че е можело да си остане в NTFS. Благодаря предварително! Цитирай
stangen Публикувано Септември 14, 2016 Публикувано Септември 14, 2016 Не вярвам да може да го конвертираш но можеш да го преформатираш. Мак по подразбиране само може да чете NTFS, но не може да пише, така, че ще трябва да ползваш разни екстри като Paragon NTFS, Fuse 3G и т.н. приложения (или всеки път да пишеш в конзолата). Цитирай
tedito_799 Публикувано Септември 14, 2016 Публикувано Септември 14, 2016 Да,точно това имах предвид,но не знаех коя е точната дума .Искам да го преформатирам,но не мога.Някъде четох,че от MacBook мога да го преформатирам във FAT 32 i после на Windows в NTFS,но на MacBook не мога да намеря тази опция.А като включа хард диска на Windows не мога да го правя нищо .Иначе вече си свалих Tuxera NTFS. Цитирай
tedito_799 Публикувано Септември 14, 2016 Публикувано Септември 14, 2016 Благодаря ти!Не знаех,че с DiskUtility трябва да го направя.Вече всичко е наред ! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.