imanev Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Здравейте, Взех си iPhone 5S от приятел, и той ми каза, че на един сайт имал натрупани около 7000 точки, които мога да ги обърна в лимит за AppSrote и да си купя каквото искам. Работи обаче само с американския стор. Смених си странта, премахнах си картата, че не я приема и си заредих акаунта с два ваучера по 10$. Изхарчих 19,04 и в момента в акунта имам 96 цента, които не мога да изхарча за нищо. Не мога да сменя страната, защото ми казва, зе имам лимит по сметката и докато не я изпразня, не мога да сменя страната. Не мога да закача карта и да изхарча лимита, защото не приема БГ карта, иска щатска. Не мога да го подаря или да се откажа от този остатъчен лимит и се вкарах в някакъв параграф 22 :-( и сега не мога да си върна акаунта да е за БГ стора и съответно пък не мога да настроя и семейния акаунт. Дайте съвет, как да се оттърва от този лимит? Благодаря предварително! Цитирай
imanev Публикувано Октомври 2, 2014 Автор Публикувано Октомври 2, 2014 А ако пиша до съпорта, дали ще има някакъв ефект? Аз им писах, че съм си забравил отговорите на тайните въпроси... ама нищо. Пред 5 години отговарях на тези въпроси и сега немога да улуча отговорите :-(, а не искам да си сменям акаунта. Имам си платени приложения които ми трябват. Благодаря за всички съвети, които биха ми помогнали... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Същото ми се случи и на мен. Имаш 3 варианта: 1) купуваш си gift card от ибей или другаде и си въвеждаш номера. Лично за мен най-добрият вариант. 2) продължаваш да трупаш кредити през free my apps или feature points и ги обменяш за gift cards 3) ако говориш английски, звъниш на Епъл съпорт (1-800-my apple / 800-692-7753) безплатно през приложението MagicJack и им обясняваш ситуацията, като ги молиш да ти нулират store credit balance-a. След това ще можеш да смениш страната. Другият вариант е да пробваш през чат да ги намериш някак си, но е доста сложно. Трябва или да си си купил наскоро Епъл продукт и да имаш telephone support, или да се поровиш много докато намериш линк за чат + може да се наложи да ползваш щатско прокси, защото може да не те допусне заради българското IP. 2 Цитирай
imanev Публикувано Октомври 2, 2014 Автор Публикувано Октомври 2, 2014 (редактирано) Мерси много, но нека да разчоплим малко първия вариант: 1. Купувам си карта от ибей, но едва ли ще мога да си купя карта например за 0,30$, колкото ще ми трябват за да си похарча наличните 0,96$ 2. Ако мога да си купя карта за каквато стойност искам, знаеш ли какъв % е таксата, която ти добавят, за да можеш да си изчислиш точно на каква стойност да ти е картата, която ще купиш от ибей? Пример - купих си приложение за 9,99$, но ме таксуваха с 10,59$ в случая има такса от 60 цента. После, с последните 96 цента се опитах да си купя песен за 69 цента, но не ми стигнаха, явно има някаква минимална такса, след което вече става % от покупката. Как изчисляваш точно каква карта да вземеш, ще след покупката да ти стане на нула акаунта? Поздрави Редактирано Октомври 2, 2014 от imanev Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Идеята ми беше картата да си я ползваш за пазаруване на приложения, защо ти е да сменяш страната на акаунта? По-евтино излизат приложенията в щатския стор, а и има повече матр'ял. Аз не плащам никаква такса допълнителна, освен това, което се вижда като цена. Адресът ми е в южна Каролина. Предполагам има значение щата, смени си го и може би няма да те таксува данъци. Най-евтината gift карта е 25$. Цитирай
imanev Публикувано Октомври 4, 2014 Автор Публикувано Октомври 4, 2014 Има и по 10$, струва 12,99$. Гугъл те свързва директно със сайтове, които продават. В ибея намерих само по 100$, които ги харчат за около 90$ Писах на съпорт тийма на епъл с молбата да ми занулят сметката в акаунта, като им разказах какво съм направил. Вече всичко е ОК. Нулираха ми сметката. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.