The Shaman Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Що не оправи старата бе Адамче Цитирай
algor Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Аз лично няма да стана фен на тази страница, защото: - не понасям каквито и да са страници, където първо трябва да лайкнеш, а след това да видиш/ползваш/изгледаш/прочетеш каквото и да видео, информация или ресурс. Идеята на това наше общество (както го наричате) според мен не се вмества във варианта "лайкни, за да прочетеш колко сме добри, знаещи и можещи". - не съм съгласен да рекламирам сервиза, който (от известно време) няма нищо общо с форума, изключая собственика. Идеите на това общество - никакви грижи да популяризирам и го правя с кеф, но да правя такава реклама на което и да е търговско дружество (защото сервиза е такова), не ми харесва. - тъй като вече съм подпомогнал (и то неведнъж) форума за поддръжката и издръжката му, бих продължил да плащам за нововъведения и услуги от всякакво естество и както забелязвате съм лайкнал отдавна предишната страница на форума. както спомена по-горе и The Shaman, можеше просто да се оправи и поднови съществуващата, а не да цъкаме през известно време на нови страници. Просто изразявам мнение. Моето мнение. В същото време съм част от целия комерс на 21-ви век и съм наясно с ала - бала и туй - онуй. Нищо лично, момчета :-) Ще се справите и без мен, сигурен съм. Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 24, 2012 Автор Публикувано Януари 24, 2012 Аз също много, много не харесвам ФБ. То си личи по изградените до сега страници и каквото и да е свързано с него. Адамов ме попита искаш ли да ти направя страница във фб и аз не му отказах, защото не ми пречи да я има. Кой ти каза, че форума няма нищо общо със сервиза? Това, че са на различни домейни не означава, че не са на едно. То и инструментите са на различни домейни, но и те ли не са свързани със сайта? Разделих всичко на различни домеини за да ги разделя и на различни платформи, тоест, да не тежат на форума. И не на последно място виждам, че ти пречи, че към форума съм вързал сервиза? Ако не ти харесва това, както и новата страница във ФБ, никой не те кара да лайкваш на сила. Просто отминаваш както правиш със всичко останало, което не ти харесва. И да, определено ще се справим и без теб 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 Лоша реклама няма, спокойно, хора аз си продавам колите у фейсбук, обичам, не обичам, доста народ е там Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.