PaUnOff Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 (редактирано) Здравейте, имам iPhone 4 от at&t USA и реших най-накрая да пробвам да го разкодирам. Намерих сайт в интернет, преведох им парите и след 1-2 дена ми изпратиха e-mail, че телефона е отключен. Направих както пишеше в e-mail-а: сложих БГ карта, пуснах wi-fi и рестартирах, но като включих телефона- отново "NO SERVICE". Като си проверя IMEI-а в интернет сайтовете, които имат "Check IMEI info" ми изписва на "sim lock" - UNLOCKED, от което си мисля, че наистина телефона ми е отключен вече. Явно "проблема е в моя телевизор" както се казва... Дали трябва да си обновя iOs-a понеже съм със 6 или това не е проблем? П.П трябва ли да се свържа с фирмата, която извърши отключването, или няма нужда? Редактирано Октомври 28, 2014 от PaUnOff Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 Ако си бил на 6 със запазен бейзбанд и си ползвал някакъв ънлок - ако не стане със синк, с тюнса, преинсталирай, но първоначално го направи с кастъм, за да запазиш наличния ББ(ако е отключваем). Потърси темата за iFaith. Цитирай
gogi71 Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 Деактивирай,телефона с SAM или Redsn0w. Цитирай
PaUnOff Публикувано Октомври 28, 2014 Автор Публикувано Октомври 28, 2014 Мале, бързи сте, лошото е,че само първия пост го разбрах, но сега кабела ми е ментак и не мога да свържа телефона с iTunes. Утре ще свърша тази работа, дано стане, понеже другите отговори не можах да ги разтълкувам (нов съм в iPhone средите) Ако съм разбрал правилно имаше нещо за това дали съм "ползвал ънлок преди"? -не съм, сега за първи път опитвам да сложа БГ карта. baseband-а ми е 04.12.05 но мисля няма нужда да го запазвам тъй като той не се потдържаше от картите за unlock (беше update-нат и за това и не пробвах да отключвам телефона по този начин). А Sam или Redsnow нямам идея какво е, ще проуча ако не успея само с iTunes... Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Щом си с 04.12.05, свържи с тюнса и синкни. Ако не става - ресторвай до 7.1.2. Няма ли резултат - врътнали са те с ънлока или имаш повреда.. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Първия път като закачиш може да даде грешка. Изкарай и вкарай кабела. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Една четворка днес на 5.1.1 прясно отключена ми правеще същите номера...NO SERVICE Изплющях го на 7.1.2 и всичко си дойде на мястото Цитирай
PaUnOff Публикувано Октомври 30, 2014 Автор Публикувано Октомври 30, 2014 (редактирано) Сега тъкмо това му правя, при свързване с iTunes- никаква промяна и сега изчаквам iOS 7 Не става , сега съм с iOS 7.1.2 и пак си пише No Service... някакви други идеи да имате? Удачно ли е да спомена името на сайта, където си платих за отключване ако някой има отзиви за него Редактирано Октомври 30, 2014 от Alxx® Цитати, цитати... Цитирай
PaUnOff Публикувано Октомври 30, 2014 Автор Публикувано Октомври 30, 2014 Започна да изписва или No Service, или Invalid SIM Цитирай
gogi71 Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 Влизаш ли в Менюто на Телефона ? Цитирай
PaUnOff Публикувано Октомври 30, 2014 Автор Публикувано Октомври 30, 2014 Да, всичко си работи Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 Това означава, че е активиран, кото пък значи, че не е заключен. Друг е въпроса дали изобщо си го ресторнал! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 Симпатяга, спри се малко с тия цитати на последен пост, не се вижда полето за писане ли? П.П. Щом се активира с каква да е карта, значи е ФО вече. В такъв случай обаче, имаш проблем със сим четеца или сим картата ти е скапана. Цитирай
PaUnOff Публикувано Октомври 30, 2014 Автор Публикувано Октомври 30, 2014 (редактирано) Еми цитирам защото отговарям на конкретния човек.. защо е иначе този бутон цитирам( не че ми пречи да не цитирам, но не знаех че е проблем, извинявайте) Той си върви и без карта от преди да го отключат и мога да си го ползвам като ipod... явно нещо ми убягва. Ресторван е преди да се отключи, сега пак ли трябва да го ресторна след отключването? П.П. Интересно.... прие картата. Свързах го за пореден път с кабела и си свалих всичките снимки. След това сам ми изписа да изчакам докато се активира и воала... имам обхват Редактирано Октомври 30, 2014 от PaUnOff Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 Супер! Начесахме си езиците, понеже нямахме работа Ако беше чел какво ти се писа... Първия път като закачиш може да даде грешка. Изкарай и вкарай кабела. Цитирай
PaUnOff Публикувано Октомври 30, 2014 Автор Публикувано Октомври 30, 2014 Е моля моля, да не се обиждаме. Не съм на 15.. изчетох всичко и го вкарвах и изкарвах поне 10 пъти, но нямаше промяна. Благодаря все пак за съветите, ако не бяхте вие да се бях отказал отдавна... Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 Отказването не е опция Дерзай. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.