Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Дано нашето момче успее да победи прехваления руснак.

pulev_vs_klitschko.jpg

638-397-kubrat-pulev.jpg

Вие как мислите, какви са шансовете на Кобрата?

Публикувано

Блядът П*чко е украинец ;) Шансовете са големи и естественно стискам палци на Кубрат. В събота ще гледам бокс за сефте от години.

Публикувано

Украинец е и прехвален едва ли може да се отнесе към него. Шансовете и на двамата са големи.

Публикувано

За кобрата съм, но си мисля, че украинеца ще спечели. Дългогодишния престой на ринга, съперниците, които е срещал са класа над нашия.

Публикувано

И аз ще стискам палци за Кобрата, по-млад е и е много нахъсан, заслужава победата. Не разбирам от бокс, но Кличко е ужасно неприятна личност, не го харесвам...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

И аз съм за Пулев, но имам усещането, че Кличко ще победи. Дано греша...

Публикувано

Вътрешно може би всички се съмняваме, защото Кличко е голямо име и не е побеждаван от десет години, излъчва увереност и самочувствие, но трябва да вярваме и в подготовката и възможностите на Кубрат, все пак няма непобедими хора. Той заслужава победа, най-малкото защото отказа да замине да тренира и да се състезава при по-добри условия и остана да се състезава за България.

Публикувано

Не разбирам от бокс, но последните дни се изписаха доста статии как Кличко се подиграва с Кубрат(ръкавиците, пресконференцията, допинг контрола), наистина това държане не отива на един мъж и шампион с толкова титли. Време е да ги предаде на Кубрат. В събота ще гледам мача и ще стискам палци.

Публикувано (редактирано)
И аз ще стискам палци за Кобрата, по-млад е и е много нахъсан, заслужава победата. Не разбирам от бокс, но Кличко е ужасно неприятна личност, не го харесвам...

Дълбоко грешиш. Кличко е невероятно интелигентен човек, говори 4 езика на безупречно ниво и обноските са му безпогрешни. Европеец по всички показатели.

От друга страна Кубрат Пулев е доказвал многократно надменното си и в много случаи агресивно поведение извън ринга.

Аз лично съм бил потърпевш, когато бях с приятел в едно заведение и бяхме гразно провокирани, като бяхме целени с ледчета, пепелници и оливници през цялото време, с цел да реагираме по- остро и да стане побой. Станахме на секундата и напуснахме заведението.

С цялото ми уважение към патриотичната идея да подкрепям българин, няма как да го направя - моралните ми ценности не търпят компромис и когато трябва да избирам пред европейските обноски на човек, доказал, че първо мисли, после действа и обноските на бивша мутра, трепала от бой не малко хора просто за кеф, доказала точно обратото - първо действа и след това евентуално мисли (може и въобще да не се стигне до там), предпочитам да остана в неутралитет...

Когато имаш възможност си пусни по едно интервю и от двамата ( английско или немско за Кличко) и честно ми кажи кой модел на поведение ти допада повече?

Редактирано от SpAwN

А как само отложи мача предния път...страх го е, прави всякакви номера, за да въздейства на психиката на Кобрата. Най-интересно ще ми бъде, дали наистина ще се откаже от бокса, ако загуби, както сам той каза.

Едит: за горния пост, тъй като се появи по времето, докато аз съм писала моя - не познавам лично Кубрат, а и не съм чувала за подобни грозни сцени, но ако е вярно, защо поне един потърпевш от издевателствата и пребиванията не си потърси правата в съда, как така се е измъквал незабелязан толкова години? Не оспорвам случката преживяна от теб и компанията ти, но някак си не ми се иска да повярвам, че е така, въпреки че в нашата мила Родина всичко е възможно и вината не е само в тези, които превишават правата си, а и в тези, които мълчат като овце и търпят...

Редактирано от dessyteneva

Дали ти се вярва или не е съвсем отделен въпрос. Това което казвам е лично преживяно, а имам приятели, които са страдали много повече и недей да мислиш, че някой ще отведе това до съд в олигархическа държава, знаейки какви може да са последиците за него или семейството му от тези действия. Тук не говорим за овце, търпение или как трябва да си потърсиш правата в КЗП, а за една перфектно изпипана подземна система, която може безнаказано да направи всичко. Защо Любо Чука е на свобода, та дори и лицензиран спортист, след завеждането на куп дела срещу него? Защо Кубрат Пулев и Благой Иванов са най- добрите му приятели? Въпросите са риторични.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

За съжаление докато мислим по този начин, нищо няма да се промени...Вярвам ти, не оспорвам, но аз лично никога не бих преглътнала такова нещо и то именно заради близките и семейството си, защото това може да се случи и на детето ми някой ден, затова бих поела риска и бих си търсила правата. Но хората са различни, не мога да съдя никого, нека не превръщаме темата в спор за законност и ред, а да се придържаме към спортната насока, всеки е прав за себе си и има правота да прецени как да постъпи.

Аз поех риска- живея в чужбина от 8 години, обичам България повече от всичко, но нали знаеш какво е казал Марк Твен- "Не спори с глупак/простак, защото ще те придърпа към неговото ниво и ще те бие с опит.."

Толкова по въпроса за Кубрат.

Няма да разводнявам темата повече.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

blizzard, на това му се вика психическа атака. На мен ми е интересно какво толкова важно има да казва Кличко след мача. Дали няма да е свързано с оттеглянето от профи бокса и наблягане над политиката. Ще видим.

http://mobile.sportal.bg/news.php?id=518088

Публикувано

Действа психологически за да се надъхва, че ще бие .. ама айде да видим кой ще е победителя накрая. Ако не друго, поне очаквам Кубрат да издържи до края и да не пада духом. Да видим опита и годините или силата на духа ще победи?

Публикувано

Твърдите, че не разбирате от бокс, но според вас Кобрата щял да победи? На какво основание? По-добра техника ли има, по-добра подготовка ли е провел?

Колкото до историята на колегата SpAwN и аз съм я чувал и то от други хора. Не си мислете, че щом Кубрат Пулев е спортист, значи само с това се занимава.

Най-много ме дразни с това, че постоянно парадира, че е българин и във ФБ като почнат да ми споделят някакви снимки с текст "сподели, ако си българин за да подкрепиш Кобрата!"...аре по-спокойно.

Колкото до самият мач, лично според мен вече е решен. Ще излезнат просто да си изиграят ролите ;)

Публикувано

И аз съм бил свидетел на грозни сцени, но сега говорим за спорта и конкретно за този мач.Съгласен съм с последното изречение на колегата. Парата вече е раздадена!

Публикувано

Не твърдя, че разбирам, напротив - просто се надявам. Аз съм от по-старото поколение и помня спортните успехи на нашите състезатели и отбори в различни дисциплини, няма как подобно нещо да не предизвиква гордост, затова и искам да я изпитам отново :-)

Публикувано

Колкото до историята на колегата SpAwN и аз съм я чувал и то от други хора. Не си мислете, че щом Кубрат Пулев е спортист, значи само с това се занимава.

Истории се разказват за всички, въпросът е колко са верни. И аз съм вършил глупости пиян, но не ме псуват, защото не съм пред камерите, нали? А, Кубрат с кво си изкарва хляба извън бокса ми е през к*ра - мачът в събота е бокс и това ще гледам. Кличко ми е толкова противен(малкия специално), че и циганин да играе срещу него ми е все едно, ако ще го бие.

Публикувано

Всички сме за България само , че запомнете едно Кубрат трябва да бъде категоричен. Никой няма да остави един безисвестен боксьор да спечели. Всичко е пари. Според мен ще го резнат с поне едни 10 точки

Публикувано

Ва банк, баце. Играем за нокаут :)

Публикувано

Веднъж да покаже слабост Кличко и мисля че Пулев много ще настъпи. Всички се надяваме, иначе ако са се договорили, поне го правят доста професионално, а не показно както в много други спортове.

Публикувано

Е то по-компрометиран спорт от бокса има ли ;)

Публикувано

Има. БГ гимнастиката колко пъти е страдала?

Публикувано

И шахът...и щангите...и борбата...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...