mupo Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 Това безплатно приложение от сорса на BigBoss в Cydia ви позволява да прескачате през песните, да ги давате на пауза и отново да ги пуснете с помощта на бутоните за усилване/намаляване на звука отстрани на устройството ви. За да пуснете следващата песен трябва да натиснете и да задържите бутона за усилване на звука. За да върнете предходната песен трябва да натиснете и да задържите бутона за намаляване на звука. За да дадете на пауза или да изключите паузата трябва да натиснете двата бутона (за усилване и за намаляване) едновременно. Ето и .deb файл. Преди да го инсталирате се уверете, че имате инсталиран Mobile Substrate. Цитирай
kokobrise Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 Много полезна програмка.Благодаря Цитирай
nikoz Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 (редактирано) Според мен задължително решение за всеки който слуша музика, бачка на 100% при мен. alxx: :nono: Редактирано Март 2, 2010 от alxx Цитирай
mupo Публикувано Март 2, 2010 Автор Публикувано Март 2, 2010 Като сложих приложението и не мога да усилвам/намалявам силата на звука по време на разговор. Така че имайте предвид, че тази функция спира да функционира ако сложите приложението. Цитирай
FoxDie Публикувано Март 3, 2010 Публикувано Март 3, 2010 А всъщност някой може ли да разбере кой файлове се променят(добавят) така, че да ги модифицираме и да можем да усилваме по време на разговор също. Благодаря много mupo Цитирай
PixitoBE Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Добре де инсталирам го през Cidya казва ми да ребоотна - правя го .... и после нищо нито имам иконка нито като цъкна два пъти напред или назад ми се сменя песента ... с две думи -- Hell , it`s not working Цитирай
mupo Публикувано Март 15, 2010 Автор Публикувано Март 15, 2010 И 'що ти е тя икона? Ти четеш ли или просто ей така си пишеш? За да сменяш песните се ЗАДЪРЖА, а не се цъка "два пъти напред или назад" (това не разбирам какво е "напред" и "назад"). Hell yeah, you are dumb! Цитирай
PixitoBE Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 (редактирано) И със задържане не става ... в cidya ми е със зелено тикче ... Редактирано Март 15, 2010 от PixitoBE Цитирай
apomarinov Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Какво задържаш, просто се инсталира и след рестарт пускаш песен и задържаш копчето за увеличаване - следваща, за намаляване - предишна... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.