Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Volume Button Extender

Recommended Posts

Публикувано

Това безплатно приложение от сорса на BigBoss в Cydia ви позволява да прескачате през песните, да ги давате на пауза и отново да ги пуснете с помощта на бутоните за усилване/намаляване на звука отстрани на устройството ви.

• За да пуснете следващата песен трябва да натиснете и да задържите бутона за усилване на звука.
  • За да върнете предходната песен трябва да натиснете и да задържите бутона за намаляване на звука.
  • За да дадете на пауза или да изключите паузата трябва да натиснете двата бутона (за усилване и за намаляване) едновременно.

Ето и .deb файл. Преди да го инсталирате се уверете, че имате инсталиран Mobile Substrate.

Свали

post-21-028423000 1282335921_thumb.jpg

post-21-036246100 1282335922_thumb.jpg

post-21-048797200 1282335923_thumb.jpg

post-21-060341100 1282335924_thumb.jpg

Публикувано

Много полезна програмка.Благодаря

Публикувано (редактирано)

Според мен задължително решение за всеки който слуша музика, бачка на 100% при мен.

alxx: :nono:

Редактирано от alxx
Публикувано

Като сложих приложението и не мога да усилвам/намалявам силата на звука по време на разговор. Така че имайте предвид, че тази функция спира да функционира ако сложите приложението.

Публикувано

А всъщност някой може ли да разбере кой файлове се променят(добавят) така, че да ги модифицираме и да можем да усилваме по време на разговор също.

Благодаря много mupo

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Добре де инсталирам го през Cidya казва ми да ребоотна - правя го .... и после нищо нито имам иконка нито като цъкна два пъти напред или назад ми се сменя песента ... с две думи -- Hell , it`s not working :)

Публикувано

И 'що ти е тя икона? Ти четеш ли или просто ей така си пишеш?

За да сменяш песните се ЗАДЪРЖА, а не се цъка "два пъти напред или назад" (това не разбирам какво е "напред" и "назад").

Hell yeah, you are dumb!

Публикувано (редактирано)

И със задържане не става ... в cidya ми е със зелено тикче ...

Редактирано от PixitoBE
Публикувано

Какво задържаш, просто се инсталира и след рестарт пускаш песен и задържаш копчето за увеличаване - следваща, за намаляване - предишна...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...