Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

TaiG Untethered Jailbreak за iOS 8.0 - 8.1.2/8.1.3 - 8.4

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

BooM!!! 8.0 - 8.1.2 е в началото на темата, за 8.1.3 - 8.4, вижте по-долу:

a0404b1f224768fd.png

Процедурата е много елементарна. Необходими са ви 5 минути и компютър под Windows!

Кои устройства поддържа:

iPhone 6 Plus

iPhone 6

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5

iPhone 4s

iPad (2, 3, 4, Air, Air 2, mini 1, mini 2, mini 3)

iPod touch 5

Кои фирмуери поддържа:

8.0

8.0.1

8.0.2

8.1

8.1.1

8.1.2

8.2 beta ;)

TaiG 1.2.0 | Mirror (Windows)

Как става? Направете чист рестор към iOS 8.1.2 чрез iTunes! OTA ъпдейтите обикновено не работят добре.

01. Свалете TaiG от линка по-горе и разархивирайте в директория по ваш избор.

4e56d363102a7475.jpg

02. Преди да стартирате програмата, се уверете, че сте изключили Find my iPhone и паролата (Touch ID)!

486b217dee90aed8.PNG

4fab6fc5e0b7456a.PNG

2e95bed802281136.PNG

f1ae43babacd6243.PNG

07485f70f52ef8db.PNG

03. Преминете на самолетен режим (Airplane Mode) и стартирайте TaiG!

ce869a691f8c7051.jpg

03. Силно препоръчително е да избегнете инсталирането на китайския магазин! Затова махнете тикчето на 3K Assitant 1.0.0.

16e2a61562fe2736.jpg

70c29cca7b46599d.jpg

04. Ще видите съобщение, което подминавате с X в горния десен ъгъл. :smile:

80813423f9a82e32.jpg

05. Натискате "Start" и търпеливо изчаквате да завърши процедурата по джейлбрейк-а.

192a65e368492914.jpg

fbbd09d808aae6e7.jpg

06. Ако всичко е минало безпроблемно, ще видите една голяяяма усмивка. :biggrin:

32c0524cf3388f4f.jpg

07. Устройството ще се рестартира, след което ще имате инсталирана Cydia.

21bb36ab2da53b1f.PNG

08. От тук нататък знаете какво да правите.

061b3b407eacdb21.PNG

2d9f1fc7bb37709e.PNG

Честито! Вече имате Untethered Jailbreak iOS 8.1.2 и Cydia.

Update

От това, което имам инсталирано:

Работи:

Activator (Free)

Aloud (Платено)

Apple File Conduit "2" (Free)

Audio Recorder (Платено)

BioProtect (Платено)

Bridge (Платено)

CallBar (iOS 7 $ 8) (Платено)

Display Recorder (Платено)

FolderEnhancer (iOS 7/8) (Платено)

Icon Tool (Платено)

iFile (Платено)

iTransmission 4 (Free)

Media Downloader (Free)

ProTube (Платено)

Springtomize 3 (Платено)

3G Unrestrictor (iOS 8 & 7) (Платено)

Не работи:

iCaughtU Pro (Платено)

Джейлбрейк за 8.1.3 - 8.4:

Изтеглете Taig 2.4.3 за Уиндоус или 1.00 за Макинтош оттук: http://www.taig.com/en/

Процедурите са АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ, както описаните по-горе, с две дребни(но важни) разлики:

Задължително е да сте с версия iTunes 12.0.1 иначе увисвате на 20% и нищо повече не се случва. Отпада като изискване!

Пожелателно(но, не задължително) е да ползвате 32бит Уиндоус(получава се и на 64, но не при всички). Сидиа субстрат все още е непълноценен и съветваме да внимавате кои туийкове инсталирате, тъй като няма пълен достъп до файловата с-ма от компютъра..

100% изпробвани и работещи: iOS Terminal, iFile, BytaFont2. Списъкът ще се допълва в темата.

Субстрат вече работи коректно, за пълен достъп до файловата система от компютър добавете в Сидиа сорса http://apt.taig.com и инсталирайте AFC пакета.

Редактирано от Alxx®
Публикувано

Чудесна тема - утре скачам :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

За съжаление, при мен не се получи.

Айпадчето с 8.1.1, стигна до 30% и заспа.

Утре ще пробвам на друг лаптоп.

Публикувано

Пускай докато стане.

Пропуснал съм Find my iPhone. Трябва да е изключен - OFF.

Публикувано

Здравейте,

След като пусна програмата ме препраща към техния сайт, за да си сваля по нова версия(1.0.2). След като я сваля и стартирам отново получавам тази грешка.

zwb80x.jpg

Някой да има идеи как да се справя с това ?

С Windows 8 съм, Iphone 5.

Поздрави :)

Публикувано

Сега го свалих за проба и няма грижи. Версията е 1.0.1.

cbadc793b94d4856.jpg

Обновил съм шапката докато тествам 1.0.2. Изтегли от там и опитай отново.

Публикувано

Да, от осмицата е. 1.0.2 също сработва при мен. Качена е.

Публикувано

Много благодаря за бързите отговори. Утре ще го пробвам на Win 7, дано сработи :)

Здравейте,

Имам iphone 4s iOS 8.1.1 Windows 8 с всичките му ъпдейти.Направих джейл без никакви проблеми.Всичко мина гладко като по учебник :smile:

Сега ще си сложа репотата само исам да попитам трябва ли да тегля някакви Cydia Substrate и подобни и AppAddict i Appcake работят ли за този джейл.

Благодаря Ви!

Редактирано от Адриана И.
Публикувано

Здравейте,

Преди малко пак го вързах с компа(Win 8) и този път всичко мина перфектно. Единственото което промених е че излязох от акаунта в app store.

Ако някой има подобен проблем може да пробва така. При мен се получи :p

Поздрави

Публикувано

TaiG пуснаха английска версия на инструмента за джейлбрейк. Линкове в първи пост.

След ъпдейт към 8.1.1 и джейл с TaiG, при всяко първо стартиране на телефона, Favorites-контактите ми изглеждат така:

6ff8c61d6f85e15ab2e5419cefb5102c.jpg

След затваряне на Phone.app от appswitcher-а и отварянето му отново , се оправя до следващия рестарт. Също така поради този проблем, при рестарт на телефона, ако някой ми звъни се показва само номер, без име. Мислих да не е някой туик от Сидия - Copic, CallBar биха били потенциални причини, махнах ги, но проблемът остана...

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Бавно "захапва" клаудът.

Публикувано

Няма нищо общо с джейла. На моята 5-ца след рестарт докато не го ънлокна първия път всичко ми излиза като неизвестно - обаждания, смс-и, контакти. Прави връзка с облака при първия ънлок, както е написал Алекс.

Тъпо..странното е, че и докато ми бяха на Gmail контактите пак беше така...затова и реших да ги прехвърля на клауда вчера...

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Нова версия на инструмента TaiG 1.1.0. Не е нужно да правите отново рестор, после джейлбрейк и т.н., за да го боднете в устройството. ;)

Стартирайте Cydia, натиснете върху раздела Sources, след това Edit > Add и добавете следното репо:

http://apt.taig.com

94e1941a9ed0cd39.PNG

Репото ще бъде добавено и всички пакети заредени. Намерете и инсталирайте "TaiG 8.0-8.1.1 Untether".

0a2a0d25a844c78f.PNG

След приключване на процеса, рестартирайте устройството и ще бъдете с напълно актуална версия на TaiG.

Репото, което добавихте, може да бъде премахнато безпроблемно.

Линковете към TaiG 1.1.0 - Тук!

Публикувано

Доста по добър джейл от този на Pangu,след като ги пробвах и двата. Лично мнение. :)

Публикувано

По - добър със...? Любопитно ми е. Карен Цаи и Дзу Хао(от екип Пангу) поне знам кои са и що са, ама за Таиг не чувам добри отзиви чия кауза обслужват. За Muscle nerd(който се изказа, че Таиг бил "безопасен") знаем отдавна на чия хранилка е и от кого взе 1,5мил. $(заедно с Ивейдърс) за включването на пиратския Таиг стор в Ивейжън. Саурик също не мели брашно с тях. Защо ли?

Публикувано

Алекс говоря като обикновен потребител и изказвам лично мнение. Първо след джейла с Пангу телефона ми започна да се държи странно (взе да забива без причина ) никога до сега не го е правил ........дали със джейл или не. Самият процес по джейлбрейк е доста по прост и не инсталира толкова глупости (пак лично мнение). И не на последно място телефона ми се рестартира доста пъти без причина при положение , че бях сложил само три репота и то уж проверени (не инсталирам глупости само за спорта).

Публикувано

Твоите симптоми при мен липсват. Чисто юзърски нямам забележки.

Публикувано

Моят опит с TaiG показа точно обратното. Трябваше три пъти да джейлвам за да започне да се държи "прилично" телефонът ми.

С Pangu накога не съм имал подобен проблем. При него от раз всичко заспа и работеше безупречно до последно преди да кача на 8.1.1

Публикувано

Аз направих джейл с първата версия на TaiG и не мога да се оплача. За мен също е по-добър вариант. Да не казвам, че при Pangu ти се губят някои икони.

Публикувано

Никакви икони не се губят при Пангу!

Публикувано

Кажи го на друг. Понякога инсталираните от Cydia не се появяват. Трябва респринг или рестарт. Няма значение кой модел е телефона.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...