vyvo Публикувано Февруари 6, 2015 Публикувано Февруари 6, 2015 Здравейте колеги. Много интересно нещо като казус. Сетнах като нов iPhone6+ с 8.1.2 и го джейлнах без проблем. Тъй като бекъпа ми е в iCloud и само чрез Reset all content and settings имаме достъп до Setup assistant от който можеш да си сложиш бекъпа от iCloud направих точно това. На абсолютно чист джейлнат телефон напраших рисет и ... екрана с ябълката и статус бара отдолу фрийзна. Статус бара не се изпълни и след половин час натиснах home и power. Това не помогна защото само тази бял екран с ябълката се появяваше. Тъй като горе долу разбирам успях взе пак да се справя, но за да не ъпдейтвам на 8.1.3 изтеглих от нета фирмуера 8.1.2. Тъй като беше супер башно тегленето навсякъде го пуснах от три места: http://www.iphonehacks.com/2014/12/download-ios-8-1-2.html https://ipsw.me/8.1.2 http://www.redmondpie.com/download-ios-8.1.2-links-for-iphone-ipad-ipod-touch/ Едно от тях се свали за 20тина минути и почнах процедурата. Всички стана супер, до момента в който на сетъп асистант ми поиска логините за iCould. Сложих ги след което ми поиска още един код, защото били засекли опасна дейност и трябвало да веведа locophone-ICPDA@cracked.by парола, която съм щял да направя на irecover.apple.com Следвах процедурата и нищо, пак ми искаше тази парала. Натиснах скип и бекъпа си почна. Тогава се усетих, че май ми фишнаха паролите. Бекъпа го пуснах снощи към 2 и в момента все още ми пише, че не е завършен. Ето какво излиза на екрана (долу) При изключване и включване ми иска отнова паролата: Установих, че иска тази парола, тъй като една от апликациите е крактната, а докато не свърши бакъпа не искам да джейлна отново. Изтрих неинсталираната все още апликация и вече не ми иска тази парола. Тоест фирмуера не мисля, че е кракнат с фишинг система. Но 12 часа по-късно при положение, че всички апликации и снимки изглеждат да са се свалили все още седи надписа RESTORING FROM iCLOUD BACKUP. Какво мислите? Да джейлна ли с този надпис, да изтрия и започна ристора на ново или да чакам още? Цитирай
vyvo Публикувано Февруари 6, 2015 Публикувано Февруари 6, 2015 19.3GB и за сега чакам въпреки, че от паметта на телефона вече са запълнени 34 ГБ. Цитирай
Porter Публикувано Февруари 10, 2015 Публикувано Февруари 10, 2015 (редактирано) Спряха ли вече подписването на 8.1.2 или проблема ми е в последната версия на тюнса? При опит за шифт+рестор с .2 ми казва, че ще го ресторне с 8.1.3... Edit: Свалих itunes до 12.0.1 и сега ми позволява да ползвам 8.1.2 Edit2: Според това 8.1.2 вече не се подписва... Редактирано Февруари 10, 2015 от Porter Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 10, 2015 Публикувано Февруари 10, 2015 Аз съм с последния тюнс и днес ресторнах айпад и айфон с 8.1.2. Нямам идея влияе ли фактът, че съм с дев акаунт и 8.1.2 GM. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 10, 2015 Автор Публикувано Февруари 10, 2015 Дев не важи тук. Спряха гo в 20:00 ч. 1 Цитирай
erruin Публикувано Февруари 12, 2015 Публикувано Февруари 12, 2015 (редактирано) Аз проверявам тук дали дадена версия се подписва - мисля че е актуална информацията. http://api.ineal.me/tss/status Редактирано Февруари 12, 2015 от erruin 1 Цитирай
Papercut Публикувано Февруари 13, 2015 Публикувано Февруари 13, 2015 Искам и аз да споделя потребителското си мнение. Джейлнах без проблеми, но след това започнаха проблемите: Рестартиране на телефона при пускане на някакво приложение (напълно RANDOM). Преди 3-4 дни ми се изключи телефона на 14% и при опит да го включа ми изписа, че няма батерия. Тези проблеми ги има при първия джейбрейк, който направих. След това разбира се направих рестор, джейл - проблема остана същия. Преди 2 дни ъпдейтнах някакви неща в Cydia (не обърнах внимание какви точно), но проблема с рестарта се оправи. За мое съжаление се появи друг - на 28% си пуснах 3G-то - 5мин. по-късно отново се изключи телефона за батерия. П.С. Нямам никакви приложения замерващи батерията, power saver или каквото и да било. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 13, 2015 Публикувано Февруари 13, 2015 Това на iPhone 2G нали? 1 Цитирай
N1k0lA Публикувано Февруари 13, 2015 Публикувано Февруари 13, 2015 Ако си с iPhone 5 не се притеснявай,просто е калпава батерията.И двете ми петици имаха същия проблем... Щом рестор не е помогнал помисли за сервиз,защото после започва и на 50% да си изключва. Цитирай
Tarashev Публикувано Февруари 13, 2015 Публикувано Февруари 13, 2015 Я погледни това: https://www.apple.com/support/iphone5-battery/ Цитирай
N1k0lA Публикувано Февруари 13, 2015 Публикувано Февруари 13, 2015 Нека първо човекът да каже с какъв iPhone е,защото с догадки не става. Има и едно условие при тази програма,телефонът ти да не е бил подменян преди това. При мен не стана,защото вече ми бил подменен телефона,макар и проблемът за предната смяна да беше коренно различен. Цитирай
Papercut Публикувано Февруари 15, 2015 Публикувано Февруари 15, 2015 Извинявам се за бавния отговор. Говоря за телефона от описанието ми - iPhone 5s, IOS 8.1.2. Нямам проблем с батерията - установих го като я тествах без джейлбрейк. Телефона е закупуван чисто нов от USA. Не е заменян. Цитирай
Papercut Публикувано Февруари 15, 2015 Публикувано Февруари 15, 2015 (редактирано) Странно как и кога съм си пипал профила, и съм сетнал "модел iPhone 2G". Както и да е, грешката си е моя и се извинявам. Това с чист ресторе, джейлбрейк го правих 2 пъти. Не знам кое точно приложение от Cydia ми омазва нещата, но като разбера ще го споделя. Благодаря за идеите. Редактирано Февруари 16, 2015 от Papercut Цитирай
Oktay Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 Колеги много се извинявам, понеже вероятно е отговаряно на въпроса ми, но въпреки, че изчетох коментарите не можах да намеря какъв е проблема. TaiG не ми тръгва изобщо и излиза съобщение да си сваля най-новата версия на iTunes, а аз съм в момента с iTunes 12.1. Някакви идеи какво да правя ? Цитирай
turieca Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 Ако вярно си с 8.1 Win, опитай на компютър със седмица. Някъде по-назад пишеше, че китайските програми не се разбират с осмицата. Цитирай
Oktay Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 Пробвах на седмица и пак не става. Телефонът, който се опитвам да джейлбрейкна е купен на старо и няма никаква информация, която ми е нужна на него и затова не съм го ресторнал през iTunes, понеже при рестора ми иска да update iOS на 8.1.3, а доколкото знам за него няма джейлбрейк все още. След като пусна TaiG ми го дава на китайски и не ме пуска в менюто, което е описано по горе, а има някакви надписи, които мисля че са че не съм си свалил най-новия iTines. Много ще се радвам, ако някой откликне. Благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 Сега се върни в началoтo на темата и чети oт: "Как става" 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 Най-вероятно иска да спреш Find My IPhone;) А ти не знаеш паролата май? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2015 Публикувано Февруари 18, 2015 На мен ми пoзвoли и с включен FMi, нo мoже и да иска да гo спре, мoже би иска да рестoрне. Цитирай
Oktay Публикувано Февруари 19, 2015 Публикувано Февруари 19, 2015 Моя грешка. От Windows-a е бил проблемът. Странно защо се получи от 3-тия път, но както и да е. Извинявам се на всички за спама и сърдечно благодаря. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 23, 2015 Публикувано Февруари 23, 2015 http://www.idownloadblog.com/2015/02/23/taig-windows-jailbreak-ios-8-2-beta/ Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 25, 2015 Автор Публикувано Февруари 25, 2015 http://www.idownloadblog.com/2015/02/24/how-to-jailbreak-ios-8-2-beta-2-with-taig-for-windows/ Цитирай
kamenov Публикувано Февруари 26, 2015 Публикувано Февруари 26, 2015 (редактирано) за Jailbreak iOS 8.2 Beta 2 Свалете вашия IPSW Software - https://isohunt.to/t...=iOS 8.2 Beta 2 Трябва iТuns да е 12.0.1 (инак не става) - За WINDOWS 32/64 и MAC: Win32 Win64 Mac При мен стана с iphone 5. Само Appcake ми дава ядове инак всичко друго си бачка. Редактирано Февруари 26, 2015 от Alxx® Цитирай
N1k0lA Публикувано Март 3, 2015 Публикувано Март 3, 2015 Прозорецът е затворен.Apple спря подписването на iOS 8.2 Beta 1 и 2. Повече информация тук Цитирай
mitache Публикувано Март 7, 2015 Публикувано Март 7, 2015 Пичове искам да попитам... След като телефона ми е с Firmware 8.1.2 нужно ли е да ресторвам преди джейла? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.