Alxx® Публикувано Декември 19, 2014 Публикувано Декември 19, 2014 8ГБ стигат, а 16 - само ако ще товариш сериозно, но пък никой от нас не знае следващата ОС колко зор ще дава. 128 ссд би ти стигнало за нормална употреба в пакет с външния хард. Плюс това, винаги можеш да извадиш цд-то и да набиеш един вграден и да си направиш фюжън драйв. Цитирай
gosta Публикувано Декември 19, 2014 Публикувано Декември 19, 2014 Заради следващите ОС и изискванията се чудех за 16 РАМ. Явно картинката се изяснява . Ще взема 16 РАМ и 128 SSD. Благодаря много Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
killer4o Публикувано Декември 19, 2014 Публикувано Декември 19, 2014 И аз съм фен на многото рам, но за всекидневна употреба и 8 би трябвало да ти стигнат - ако му се видят малко, ще swap-не, което при SSD дори няма да го усетиш. Помисли си какви програми ще ползваш и колко са големи, защото едва ли ще искаш си връзваш външния хард за да си провериш пощата. Но ако смяташ, че ще се вместят в 50-60 гб, наистина 16-ка рам е по-добрия избор от 256 диск. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 20, 2014 Публикувано Декември 20, 2014 Alxx, gosta е писал за ретина, така че СД няма, съответно и ъпгрейд на диска е сложен и скъп. Аз бих предпочел 256 диск пред 16 рам, защото не обичам да нося допълнителни неща с мен и си ползвам лаптопа в движение. Но това е индивидуално разбира се. via Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 20, 2014 Публикувано Декември 20, 2014 Мерси, забравих. Е, ама пак може да надгради без загуба на скорост - външен през тъндърболт. Ама рам никак. Цитирай
gosta Публикувано Декември 22, 2014 Публикувано Декември 22, 2014 Благодаря за мненията на всички . Снощи пуснах поръчката (16gb x128ssd), към 7-8 януари трябва да е при мен. Иииии .... След известна употреба ще видим дали съм направи правилния избор. Весели празници! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ruil4o Публикувано Януари 13, 2015 Публикувано Януари 13, 2015 Пристигна ли, сподели мнение? Sent from my MI 2S Цитирай
gosta Публикувано Януари 13, 2015 Публикувано Януари 13, 2015 Пристигна , пристигнаааа . Забравих да се похваля. Още на втория ден от новата година ме изненадаха приятно и не се наложи, да чакам до седми. Машината е страхотна, както на вид така и като представяне- истинско бижу. Най-много ме кефи усещането от материала при допир. Все още се ограмотявам с ОС-а, който е страхотен . Много от "старите кучета" плюят Йосемити , но на мен ми допада доста . Интеграцията с IOS е много полезна и ми върши добра работа понеже пиша доста СМС-и по служба. Няма лагове , всичко е доста по-подредено от "прозорците". Бутва за секунди няма примигвания , зареждания.... след старт на ОС-а, просто стартираш програмата , която искаш ииии тя тръгва веднага. Да кажа само , че преди Уиндоусите ми винаги са били в поддържан вид , нооо на такава бързина и лекота , никога не съм бил свидетел. За дисплея кво да кажа , страхотен е. Батерията държи близо два дни и влиза напълно в нормата от 8 часа работа. Единственото ,за което се притеснявах е че ще го напълня бързо , обаче си взех една SDXC 128gb карта и за сега всичко свалям там. Малко загрозява дизайна ,че стърчи навън ама... не знаех че е толкова плитък слота. За 30 паунда толкова , поне не стърчат кабелаци. Като заключение мога да кажа , че покупката напълно се припокри с очакванията ми и си заслужава. 3 Цитирай
flash40oo Публикувано Април 1, 2015 Автор Публикувано Април 1, 2015 Здравейте колеги, аз започнах темата преди доста време, но чак сега се сдобих с машинка и исках да споделя радостта. В крайна сметка закупих Macbook Pro retina 13 (2014) базовият модел от Техномаркет, защото има супер намаление от около 250 лв. на всички модели (поради очакването на новите модификаций от 2015) и ако някой друг колега желае да се сдобие с Macbook мисля, че сега е момента. А лаптопът е страхотен. Постоянно имам отворени два или три браузъра с по 8-10 таба, Spotify, Viber, Sublime Text, Photoshop, Illustrator и още редица по-леки програми и не се замисля а понякога отварям доста тежки фйлове. Дори при включване на 27 инча ретина дисплей към Макбук-а, пак няма проблем с производителността, което мисля, че е забележително. С две думи тези машини си заслужават всяка една стотинка.Интеграцията с IOS (както се спомена по-горе) е страхотна и лично на мен ми е доста полезна в ежедневието. Може да звучи тъпо, но тази машинка наистинa ме прави щастлив, докато работя (а всички знаем понякога колко може да е отегчително стоенето пред компютър) Благодаря на всички съфорумци за съветите и ако някой, има въпроси свързани с покупка на такъв лаптоп може да ми пише допълнително и ще помогна с каквото мога! Поздрави 2 Цитирай
Aleksandar Vlaev Публикувано Юли 2, 2015 Публикувано Юли 2, 2015 Здравейте, Имате ли идея как да си купя refurbished apple macbook pro, НО refurbished от apple? За България не се предлагат изглежда, а като отида на някой от магазините за ЕС напр. Англия и билинг информацията искат адреса да е в Англия. Изобщо може ли да се купи refurbished apple от България и да има някаква гаранция? Поздрави Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 2, 2015 Публикувано Юли 2, 2015 Няма да ти излезе много по-евтино от тук (ако купуваш от Европа). Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.