snooperchi Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Телефонът е iPhone 6, iOS 8.1 не е джейлбрейкнат. Интересува ме гореспоменатата програма, която да търси мак адрес, но през мобилната мрежа (Edge, 3G), а не да трябва да съм кънекнът към Wi-fi. Някакви идеи? (няма значение дали е платена) Цитирай
0 Nick Snow Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 (редактирано) Искаш да ти каже мак адреса на 2/3/4G модула? Или да издирваш хора през мрежата на оператора? Редактирано Декември 6, 2014 от Nick Snow Цитирай
0 snooperchi Публикувано Декември 6, 2014 Автор Публикувано Декември 6, 2014 Искам да ми казва мак адресите на рутерите, които намира през wifi, но да го прави през 2/3G Има ли такъв вариант? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Трябва ти пуснат wi-fi приемник в телефона и софтуер който да разчете данните, не е зор да си свързан. Ако имаш достъп до гейтуей към който са закачени рутърите, това е друга бира вече. Все пак, пробвай да си формулираш въпроса по - точно и обясниш какво искаш да правиш? Цитирай
0 snooperchi Публикувано Декември 7, 2014 Автор Публикувано Декември 7, 2014 Искам да сканирам за mac address на наличните wifi мрежи, които засича телефона, но през едж или 3Г Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Е, няма как да стане.Що пък точно през мобилен нет? Нали телефонът ги засича? Трябва ти достъп до мрежата в която са рутерите или пуснат wi-fi за да видиш данните. Сваляш Wi-fi Explorer от сидиа и си ги засичаш с всичките подробности - сигнал, мощност, криптиране, мак и т.н. Цитирай
0 snooperchi Публикувано Декември 8, 2014 Автор Публикувано Декември 8, 2014 Да, за джейлнат - да, но моят не е. Аз заради това. Цитирай
Въпрос
snooperchi
Телефонът е iPhone 6, iOS 8.1 не е джейлбрейкнат.
Интересува ме гореспоменатата програма, която да търси мак адрес, но през мобилната мрежа (Edge, 3G), а не да трябва да съм кънекнът към Wi-fi.
Някакви идеи? (няма значение дали е платена)
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.