Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здравейте, вчера на една моя приятелка правихме бившия и телефон iPhone 4 отключен преди 2 години от AT&T да го ползва баща и за основен телефон, ресторнахме го всичко беше ок до днес. Обади ми се да ми каже, че телефона постепенно си намалил яркоста и изгаснал и почнал да загрява а като го включат към iTunes си излиза като нормално работещ телефон и издава звук, че започва да се зарежда през ~ 5-10 секунди и преждевременно му пада батерията. Не ми се рискува да правим рестор, защото имам някаква мисъл в главата, че ще удари 4014. Телефона е със сменян дисплей тук във Варна, работещ до сега перфектно.

Някой ако може да даде акъл какво да го правим или да го прежалим? Телефона е перфектен и вършеше перфектна работа до вчера..

П.С Успях да го вкарам в DFU и да тръгне да ресторва и точно накрая грешка 16? Някой знае ли какво означава?

Редактирано от WULAS

6 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Може и батерията да е заминала.

Прати го до сервиза да го погледнат ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Телефона седи или в DFU или въобще не тръгва. По време на рестор екрана е черен. Ще го пратя към сервиза явно..

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Ресторвам с 7.1.2, точно в края на рестора минава целия Restoring iPhone Firmware или забива или дава грешка 16.

• 0
Публикувано (редактирано)

Изтеглих на ново и имаме нова грешка : 4005? Преди време старата ми четворка я бях сбъгясал и седеше само в DFU и и бях изключил батерията от дъното за ~30 минути и после тръгна ама със тази не ми се рискува пък и нямам подходящата отверка..

П.С Пак така плюеше грешки 4005, 4014, 4013...

Редактирано от WULAS
  • 0
Публикувано

Пробвам това с конектора ако не стане отварям я и откачам батерията..

За момента плюе или 14 или 4005. Не знам какво да правя вече, откачих батерията внимателно седя поне 30 минути така. Ще го оставя цяла вечер, може да размисли :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...