inutero Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Да видим кой как тренира, по колко бута от лежанка, колко санта му е бицепса и как се храни за да го постигне. Аз лично съм фен на многоставните движения и упражненията със собствено тегло като инструмент за изграждане на функционално, здраво и красиво тяло. Храня се ниско-въглехидратно с един ден седмично в който ск позволявам каквото ми се иска. Интересно е да видим има ли други фенове на спорта като начин на живот и какви хитринки в храненето и тренировките е научил. Нека ги споделяме тук, винаги е хубаво да се гледа от различна гледна точка. Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Имаше подобна тема, но се превърна в спор за добавките и някой я изпрати към коша. Цитирай
inutero Публикувано Декември 12, 2014 Автор Публикувано Декември 12, 2014 Добавките са сламката за която се хващат мързеливите. Стероидите няма да ги коментираме. Нека тук се включват хора достатъчно зрели да знаят, че ключа е в здравото трениране и качествената храна. Може да споделяме и литература по въпроса. На мен лично на ред за четене ми е това: Фен съм на старата школа, макар информацията вътре да е леко остаряла, някои принципи са вечни. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 "Антистероидно" си настроен, ама книгата на Шварци не споменава как се е блъскал с тестостерон и защо му присаждаха черен дроб после Аз съм офф, мързи ме да тренирам. Плувам, карам колело понякога и тичам с кучето. Цитирай
asen4o0 Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 (редактирано) Аз зимата си ям всичко и тренирам по 4 пъти седмично, само анаеробни тренировки. Напролет започвам да тичам и намалявам въглехидратите. Редактирано Декември 12, 2014 от asen4o0 Цитирай
inutero Публикувано Декември 12, 2014 Автор Публикувано Декември 12, 2014 Напротив, говори доста открито по темата за стероидите. Споделя, че тогава са взимали доста по-малки дози от днешните чудовища, то разликата е видима - тогавашния културизъм е бил много по-естетичен, сега на нищо не приличат... 1 Цитирай
danson Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 То хубаво ще споделяме хранене и т.н. , но при един действа по един начин, при друг по друг начин...както и самата тренировка. То затова е хубаво всеки да пробва различни принципи и методики за трениране, да види как реагира тялото му и дали му пасва. Същото и с храненето, дори вида месо се усвоява различно от всеки , там е още по индивидуално . Иначе аз тренирам 4 пъти седмично , правя по интензивни тренировки , съответно с по-малко от максималните кг-ми. Винаги поне едно от упражненията ми е силото, възможно най-базовото за дадената мускулна група , която тренирам. 5 Цитирай
mirror Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Карам колело и при минус 7 и се тъпча като свиня, но само домашно приготвена храна. Преди 6 месеца бях 90кг (175см съм), но спрях дюнерите, пиците, хамбургерите, намалих сладкото, увеличих плодовете, зеленчуците, започнах да закусвам и сега съм 80кг. Много харесвам кардио упражненията - нещо от типа на Insanity beachbody workout. И не пуша цигари от 4 месеца! 4 Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Аз нищо няма да казвам Чироз Sent from my iPhone using Tapatalk Аз тренирам за удоволствие и не гоня никакви резултати. Храня се основно с риба, както личи от една друга тема Сила ми трябва, защото ми се налага сам да си обслужвам каяка, който е >100кг. Избягвам пилешкото и свинското, но се случва да ям и от тях. Тренирам два дни и един почивам. Тренировките ми са силови по 40 минути, като правя по една мускулна група на ден. Краят на всяка тренировка е корем, след което правя 30-40 минути плуване без почивка и за финал релакс в парната баня и IR сауната. Взех си една карта за Orange Fitness и съм супер доволен. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
alx188 Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 Навремето бутнах 145 от лежанка (с чийтинг разбира се ) и това ми е макса. Сега си вдигам 2 пъти седмично на лежанката в нас 70 кила по 6 серии от 15 повторения и карам колело. Бицепсът ми е колкото годините (40) ), ям всичко, пия бира на корем и не пуша. 1,87м/94 кг. 1 Цитирай
danson Публикувано Декември 12, 2014 Публикувано Декември 12, 2014 26год. 176-178см, 96кг , 11 години стаж в залата - лег - 1х160 , 6х140 , тяга - 1х200 , 9х160 , клек - 1х170 , 8х140 , като клека е пълен до долу. Отдавна не гоня силови резултати. 1 Цитирай
rooibos Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 37г. Бицепс 50см., лежанка 160кг 2 повторения. Зимен период 105кг., летен 95г, ръст 177см. Приемам уей протеин и изолат. Не съм си помислял за анабол или стероиди. Започнах през 1993, от тогава имам около 17г. стаж. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.