Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Безшумен тон

Въпрос

Публикувано

Здр може ли на отделен тел.номер да се сложи без звук,позвъняване или смс гледах в телефона но няма такава екстра.Не знам дали се продава такъв тон безшумен?

6 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Уж тон,а безшумен?Що е то?

• 0
Публикувано (редактирано)

Т'ва малко като въпроса:

Ако запиша на диск тишина и го пусна на уредбата и усиля докрай, дали ще стане по-тихо? Хахахаха....

Та по темата... Правиш си една безшумна mp3-ка, правиш я на рингтон (в youtube има достатъчно видеа как се прави рингтон с iTunes), качваш я на телефона и я задаваш на дадения човек.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от child
  • 0
Публикувано

С IRinger избираш някаква песен, след това намаляш звука през програмата докрай и експортваш до Tunes ! :)

• 0
Публикувано

Максиме, що реши, че употребата на допълнителен софтуер улеснява нещата? Тюнсът има всички нужни функции.

Ненужно е да се мъчи да прави каквото и да е. Налична песен й променяш опциите оттук:

post-226-0-32088900-1418546661_thumb.png

...правиш тон от нея и после си връщаш опциите на песента както са били.

• 0
Публикувано (редактирано)

На мен на Уиндоуса нямам опцията да намалям-увеличавам звука (стои ми сиво поле), а и с Айрингър ми е мега лесно.Сигурно е до навик...

Редактирано от Максим Костадинов
  • 0
Публикувано

С туньо е малко неудобно, защото не чуваш в реално време какво се случва и т.н. Ето нещо по-бързо и лесно: http://makeownringtone.com

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...