duran Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 Здр може ли на отделен тел.номер да се сложи без звук,позвъняване или смс гледах в телефона но няма такава екстра.Не знам дали се продава такъв тон безшумен? Цитирай
0 gogi6 Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 Уж тон,а безшумен?Що е то? Цитирай
0 child Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 (редактирано) Т'ва малко като въпроса: Ако запиша на диск тишина и го пусна на уредбата и усиля докрай, дали ще стане по-тихо? Хахахаха.... Та по темата... Правиш си една безшумна mp3-ка, правиш я на рингтон (в youtube има достатъчно видеа как се прави рингтон с iTunes), качваш я на телефона и я задаваш на дадения човек. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 13, 2014 от child 1 Цитирай
0 Максим Костадинов Публикувано Декември 13, 2014 Публикувано Декември 13, 2014 С IRinger избираш някаква песен, след това намаляш звука през програмата докрай и експортваш до Tunes ! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 Максиме, що реши, че употребата на допълнителен софтуер улеснява нещата? Тюнсът има всички нужни функции. Ненужно е да се мъчи да прави каквото и да е. Налична песен й променяш опциите оттук: ...правиш тон от нея и после си връщаш опциите на песента както са били. 1 Цитирай
0 Максим Костадинов Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 (редактирано) На мен на Уиндоуса нямам опцията да намалям-увеличавам звука (стои ми сиво поле), а и с Айрингър ми е мега лесно.Сигурно е до навик... Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 14, 2014 от Максим Костадинов Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Декември 14, 2014 Публикувано Декември 14, 2014 С туньо е малко неудобно, защото не чуваш в реално време какво се случва и т.н. Ето нещо по-бързо и лесно: http://makeownringtone.com Цитирай
Въпрос
duran
Здр може ли на отделен тел.номер да се сложи без звук,позвъняване или смс гледах в телефона но няма такава екстра.Не знам дали се продава такъв тон безшумен?
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.