Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

НЕ потвърден iCloud

Въпрос

Публикувано

здравейте телефона го купих на по евтина цена защото имаше не потвърден iCloud който по принцип не ми пречи на работата на телефона и ъпдейтите, но сега отново искам да го продам и малко ме спъва в цената.... има ли някакъв начин да го изтрия ? Поздрави благодаря предварително

http://store.picbg.net/pubpic/C6/82/620d90c050dcc682.jpg - ето за това става въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Най-малкото можеш да се свържеш с Николова за съдействие.

• 0
Публикувано

И тя няма да помогне. Вроятно е трябвало да е @mail.bg, а вместо това е написано @nail.bg. Така няма да дойде имейл за да се потвърди.

Мисля че ще има начин ;)

• 0
Публикувано

телефона е iphone 5s space grey ФО iOS 8.1.0

• 0
Публикувано (редактирано)

Скоро писахме по тази тема ... даже шотове щеше да има, но така и не ги видяхме, както и да е така вкаран акаунт е неактивен и неизползваем и само с натискане на delete account най долу си ок ,а иначе за да сигурен за себе си провери на icloud.com/activationlock да не е

вързан снякой друг акаунт

Редактирано от kawabiker
  • 0

Колега това ми излезна като въведох Имеи http://picbg.net/img.php?file=11064fcddd42943b.jpg

Какво да правя ? Благодаря предварително

Редактирано от kisiovpro
  • 0
Публикувано

То за т'ва не е потвърдило оня горе, щото телефонът е локнат с друг акаунт. Нищо не можеш да направиш.

• 0
Публикувано

Е как ще е локнат като го ъпдеитвах и нямах проблеми ? Сега ако го изключа и пробвам да го включа ще има ли проблем ???

Ползвам си телефона от половин година така... как мога да разбера към кой акаунт е логнат ?

В Apple София могат ли да ми съдействат ? Имам абсолютно всичко кутия слушалки книжки и т.н.

• 0
Публикувано

Ако имаш някакви документи или нещо с което можеш да докажеш, че е твой отивай в Криейтив Център. Все пак им звънни и ги попитай дали с кутия става.

• 0

hmmmmmmmmmm смятам да си позлвам телефона тогава, ако ми поиска icloud тогава ще ходя до този сервиз в София :) защото съм на 250 километра от там

Редактирано от kisiovpro
  • 0
Публикувано

Без оригиналните документи за покупка, е все едно нямаш нищо.

• 0

Колеги като взех телефона беше с iOS 7 и този iCloud пак си беше там ъпдейтна се без никакви проблеми само че между ъпдейта ми показа да въведа друг iCloud е-майл аз въведох моят е-mail. На е-майла ми дойдоха 3 е-майла от Apple... да не би да е заключен към моят е-майл ? В е-майлите пише общо взето за iCloud и какво той представлява .... вижте снимката :smile:

e5d615430b87f772.jpg- това са 3-те е-майла

Редактирано от Alxx®
  • 0
Публикувано

И кво пише в тях?

• 0
Публикувано

Добре дошли в iCLOUD

НАСТОЯЩИЯТ ДОГОВОР МЕЖДУ ВАС И APPLE РЕГУЛИРА ВАШЕТО ПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТА, СОФТУЕРА, УСЛУГИТЕ И ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИТЕ iCLOUD (ЗАЕДНО НАРИЧАНИ „УСЛУГАТА”). ВАЖНО Е ДА ПРОЧЕТЕТЕ И РАЗБЕРЕТЕ УСЛОВИЯТА ПО-ДОЛУ. КАТО НАТИСКАТЕ „СЪГЛАСЕН СЪМ”, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ, ЧЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ ЩЕ СЕ ПРИЛАГАТ, АКО ИЗБЕРЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ДОСТЪП ДО ИЛИ ДА ПОЛЗВАТЕ УСЛУГАТА iCLOUD.

Нито съм натискал че се съгласявам нито ми излизат линкове в който да се съглася! Е....... филма е тоз iCloud ако някой наистина иска да ми помогне може да ми пишете на вибер 0877 55 55 71 ще съм много благодарен! Дано не нарушавам някое от правилата на форума Ви като си оставям телефона искам 1 път завинаги да го махна тази простотия...... страх ме е ако ми падне батерията да не го заключа!

• 0
Публикувано

Да не е момента, в който не излиза Verify Now линка, защото си спомням, че на два айфона, дето регистрирах, го имаше тоя проблем...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Аз пък имам много странен проблем.Имам няколко телефона,който са "linked" с мое Appleid и казват,че това appleid не става за да се активира телефона или, че паролата е грешна.А пък id-to е точно това и мога да вляза с него от icloud.com,a на телефоните не приемат паролата.Телефоните са лично мои и не са били ползвани с друго id.Някакви идеи?Пробвах от icloud.com да ги махна,но там не ги показва даже :yikes: .

По принцип имах проблем с това id,защото се ползваше от цялото ми семейство(въпросните телефони) и беше блокирано,а пък после го пререгистрирах и сега се появи проблема...Хем това ид седи и мога да вляза в него от icloud.com,а на телефоните не приема паролата...

• 0
Публикувано
Пробвах от icloud.com да ги махна,но там не ги показва даже

Щом не ги показва - или не е това ID, или е зациклил сървърът с предишните данни. Аномалията е сходна на описаната в шапката на темата и се лекува само от iCloud отдела на Епъл, но само при представяне на нужните документи.

• 0
Публикувано

Ами единия го ресетнах и съм сигурен,че това е акаунта.А на другите даже акаунта си седи в Settings > iCloud,но не може да се махне,а влизам със същия акаунт през icloud.com... Лошото е,че май съм загубил документите на 1 телефон... И какво да правя с него при положение,че си имам достъп и до mail-a и до icloud...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0

Здравейте. Днес се случи нещо много странно. Телефона поиска да вкарам icloud паролата на ново. Вкарах я и я поиска отново и така три пъти като накрая ми излезна съобщение че акауната е блокиран. Паролата е вярна вчера теглих приложение. Апарата е iphone 6 и няма дейлбрейк. Сега незнам какво да направя. Имам доста платени приложения. Сега като се опитвам да вляза ми пише че съм блокиран и да ресетна акаунта. Ще помоля за малко помощ. Дали да пиша до съпорта на Apple?

PS:Успях да ресетна парололата. За сега всичко изглежда ок. Но все пак проблема е доста странен.

Редактирано от Kery70
  • 0
Публикувано

Не е. Или някой се опитва да те дупчи, или си слагал софт с твой акаунт някому и сега се опитва да налучка за да ъпдейтне. Догадките са безброй много.

• 0

По скоро някой ми е хакнал акаунта. И ако предположим че е второто защо на моя тел ще иска парола и я приема за грешна. Явно някой я е бил сменил вече. Защото акаунта си го блокирах аз с три грешни( верни) пароли.Единственото не официално приложение което имам е movie box дали пък нещо от там не идва проблема? Но не ми е дошъл имейл че съм променял нещо.Мерси Алекс.

Редактирано от Kery70
  • 0
Публикувано

Имал съм подобни случки преди и аз. Муви бокс нямах тогава, но го имам сега и нямам проблем. Може службичките на събратята хамериканци нещо, знае ли човек. На мен някак си ми се подмениха тайните въпроси/отговори(100% ги знам, но не ги приемаше), та досаждах на епъл за ресет на паролата.

• 0
Публикувано

Чудя се има ли смисъл да пиша до Епъл?

• 0
Публикувано

Гога, имам сложена платена навигация на няколко телефона, при всеки ъпдейт иска парола.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...