Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

НЕ потвърден iCloud

Въпрос

Публикувано

здравейте телефона го купих на по евтина цена защото имаше не потвърден iCloud който по принцип не ми пречи на работата на телефона и ъпдейтите, но сега отново искам да го продам и малко ме спъва в цената.... има ли някакъв начин да го изтрия ? Поздрави благодаря предварително

http://store.picbg.net/pubpic/C6/82/620d90c050dcc682.jpg - ето за това става въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

А има ли вариант старата парола да не е отговаряла на изискванията за защита? Акаунта ми в Appstore-а беше с шест цифри и от Apple дълго време ме подканваха да си сменя паролата, но аз не го направих, докато един ден ми даде грешна парола, блокираха акунта и аз го reset-нах.

• 0
Публикувано (редактирано)

Нито са ме подканвали да си сменям паролата нито нищо. Моята беше 8 символа и с главни букви и цифри.При ъпдейти не ми иска парола. Просто вчера ми излезна съобщение да въведа паролата за icloud .Три пъти я вкарах и накрая се блокира акаунта. И след това ресет и нова парола. Нито съм недоспал нито криминалета и екшъни некви. Ситуацията е меко казано странна.

Редактирано от Kery70
  • 0

Има нещо ,защото 4 дена по няколко пъти на ден,ми иска потвърждаване на паролата.Не намерих закономерност или причина. :offtopic: Ама аз очилата си не мога да намеря,че причина да търся :tooth: !

Редактирано от raduloff
  • 0
Публикувано

При над 15 мин от последната покупка иска пас. На телефоните с тач айди иска първо пас след рестарт и тогава може с пръстчето.

• 0
Публикувано

За всяка нова покупка иска пас или пръст, за ъпдейтите нищо, ако ще и след година да са. Така поне е при мен.

• 0
Публикувано

И при мен никога не е искало парола за ъпдейти.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Изключи автоматичното ъпдейтване от сетингс/стор и пробвай ;)

• 0
Публикувано

То не засяга проблема, който обсъждаме. Когато е включено, ъпдейтите се свалят и инсталират сами, без да те пита. При мен е изключено винаги и парола не ми иска.

• 0
Публикувано

Понякога иска, понякога не иска поне при мен. Това важи за ъпдейтване при мен.

• 0
Публикувано

Жоре, засяга в няк'ва степен. Колегата най-добре ще знае къде си е давал акаунта. Това беше идея само, къде би могъл да е проблемът.

• 0
Публикувано

За ъпдейт на приложения може да се чекне опция само през wifi да става.

• 0
Публикувано

По скоро някой ми е хакнал акаунта.

Миналата година имах проблеми с паролата почти 2 месеца, през 4-5 дни ми блокираше и ресетваше паролата и я сменях с нова. След разговори с епъл поне 4-5 пъти съмнения за хак на акаунта накрая намериха какво става - едно от 4-те устройства е пазело в кейчейна стара парола и се опитвало да я набива непрекъснато.

• 0

Е да де , ама сега проверих и на трите дивайса айклауд кейчейн ми е изключен. Така че ,за моя случай логично обяснение все още няма.

Редактирано от Kery70
  • 0
Публикувано

Колеги 1 човек поиска да му продам телефона обаче като излезнах от моят App Store и после да му покажа че може да се Logne ми изписа това:

Ако натисна reset какво ще стане?

http://store.picbg.net/pubpic/9E/BB/78dd3c8185759ebb.jpg

• 0
Публикувано

Ще те накара да си смениш паролата най-вероятно. И при мен така се получи преди два месеца :) няма страшно , просто трябва да имаш валиден мейл или да си знаеш отговорите на тайните въпроси.

• 0
Публикувано

Не е нужно да се сменя. Освен Change Password на страницата има и Restore Password, което ти дава възможност да си запазиш старата. Стига да я знаеш де. ;)

• 0
Публикувано

Препоръчвам на всеки да си направи "two step verification " който практически не може да се хакне. Полезното в случая е че след регистрация на тел получаваш СМС с код, влизаш на сайта на Апъл и си генерираш "Recovery key" след което при ресет на парола само с този рекавъри кей става като отпадат секюрити въпросите. Тези дни мисля да го правя. Ако е писано се извинявам.

Ето и повече инфо как и какво се прави.

http://support.apple.com/en-nz/HT204152

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

В посочениея линк липсва поддръжка за България (списъка в края на страницата)

• 0
Публикувано

Работи. Пак от същия сървър се получават и кодовете за смс-и на мак.

• 0
Публикувано

Аз нямам такава опция. Иска ми секюрити отговорите и това е.

• 0
Публикувано

Към колегата от 1-вия пост.

Гледах този телефон в един от най-известните сайтове за онлайн търговия. Същия човек се опита да ме преметне и мене, кутията му била някъде пък незнам какво си, после пък, някакво момиче (неин бил телефона), писах му след време пак каза че телефона бил на сестра му.

Под обявата в сайта написах един "хубав" коментар, а той почна да ме храни. Дори го беше качил и от друг профил после.

МОЕ МНЕНИЕ, ИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ХУБАВО ДАЛИ ИМА ОПРАВИЯ ДАДЕНИЯ ПРОБЛЕМ.

ЛИЧНО АЗ СЕ РАДВАМ НА ПОЗНАНСТВОТО МИ СЪС Сашо - Aveliky (собственик на можеби най-професионалния GSM сервиз в България) ИМЕННО ТОЙ МЕ ПРЕДПАЗИ ОТ ЕДНИ ИЗЛИШНИ ГЛАВОБОЛИЯ.

• 0
Публикувано

То и домейнът nail.bg е свободен, така че..... ( който ме разбира )

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...