imanev Публикувано Януари 11, 2015 Публикувано Януари 11, 2015 Здравейте, Търся контакт с българска фирма публикувала платено приложение, без значение дали е в AppStore или GooglePlay. Имам няколко въпроса относно плащанията и някои законови изисквания. Ще се радвам да ми дадете някакъв контакт с такава фирма. Благодаря предварително. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2015 Публикувано Януари 11, 2015 Избери си. http://bgiphone.com/forum/59-бг-софтуер/ Цитирай
killer4o Публикувано Януари 11, 2015 Публикувано Януари 11, 2015 Аз не съм фирма, но съм публикувал навремето приложение за iOS, което предлагаше in app purchase. Помня, че всичко беше доволно лесно и просто, но съм насреща ако имаш въпроси. Цитирай
imanev Публикувано Януари 17, 2015 Автор Публикувано Януари 17, 2015 Благодаря killer4o, но ме вълнуват по-скоро счетоводни въпроси... Аз се оправих вече. Може да махнете темата Цитирай
Monro Публикувано Януари 18, 2015 Публикувано Януари 18, 2015 Питай за счетоводните въпроси ако искаш на ЛС. Имам счет.къща Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.