morfei Публикувано Януари 14, 2015 Публикувано Януари 14, 2015 Не знам за какво даже я правя тая тема, може би се надявам да греша и някой да ме поправи. Накратко: мак мини 2012 и7 с 1тб хдд купен наскоро, първото нещо съответно беше да го оборудвам със ССД. Обаче реших да си оставя и хдд-то вътре, че не ми се занимаваше с външна кутия на USB. Поръчах си кита от ifixit за монтаж на дуал драйв. Всичко точно монтажа мина гладко и ето изненадата. 1тб фабричния хард се оказа сата 2, според софтуера и според реалните скорости, тоя хард е свръх бавен по дяволите... Поредните спестени няколко долара или аз греша кардинално. модел на харда : hts541010a9e662 п.с. мака е с два сата 3 порта на дъното Цитирай
stangen Публикувано Януари 14, 2015 Публикувано Януари 14, 2015 Ами бавничък си е , SATA2 на 5400 оборота ... От друга страна щом имаш ССД тоя терабайтов диск си е супер за данни. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 14, 2015 Публикувано Януари 14, 2015 Терабайтовите дискове в iMac и MacPro са 7200 оборота. Всички останали са лоу пауър 5400 оборота и са бавни. Оп, дублаж Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.