kaizera Публикувано Януари 30, 2015 Публикувано Януари 30, 2015 (редактирано) View In iTunes $9.99 Category: Games Released: Jan 29, 2015 Version: 1.0.8 Size: 1.12 GB Languages: English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish Seller: Ubisoft © Ubisoft Description The most popular Heroes® title of all time is back in HD! Re-live the epic tale of Queen Catherine Ironfist, as she re-embarks on her critically acclaimed quest to unite her ravaged homeland and re-conquer the kingdom of Erathia. ________________________________ Една от най-добрите игри, невероятен геймплей. Класика която 15 години след излизането си все още е жива и актуална. Стратегия с която много от нас са израснали. Оправена е графиката и с това се изчепват положителните неща. Heroes-а се играе не заради графиката, а заради самия геймплей. За жалост Ubisoft тотално cа осакатили играта премахвайки "Random map generator", буквално убиват най-голямото удоволствие. Липсва мултиплейър във версията за iOS и Android. Все пак е налична опция за HOTSEAT (да се играе на един таблет от няколко човека), което все пак е нещо. Лисват експанжъните Shadow of Death и Armagedon's blade. Ubisoft обясняват липсата им с това, че е outsource-a на експанжъните е загубен и разполагат само с базовата версия на играта. Общо взето нещата изглеждат като да спечелим едни бързи пари. За мен тотално разочарование, единственото хубаво нещо е че може да се разцъка на iPad-a. КАК ДА НАПРАВИМ RAMDOM MAPS ЗА iPAD-a Картите се генерират на компа, така че трябва да имате инсталиран HOMM3 complete и Heroes of Might & Magic III – HD Edition. 1. От тук сваляте версия на h3mtool 0.82 BETA , разархивирате в папка без значение от местоположение на диска. Правите shortcut на .exe-то на десктопа. /има и версия 0.83, но там ми дава грешка в езика и не тръгва 2. От тук сваляте 113-те сценария, които са HD-версиите на оригиналните от "HOMM 3 Complete". Разархивирате във папката с картите на HD-edition-a, с път: * /Heroes of Might & Magic III - HD Edition/data/maps/EN . 3. Стартирате туул-а, и посочвате в горното поле папката на HOMM3 complete: */3DO/Heroes 3 Complete. Долното поле оставате празно. Минимизирайте в task bar-а. 4. Стартирайте HD edition-а. Като стигнете менюто "Single Scenario" на играта, максимизирайте прозореца на туул-а. Маркирайте полетата HD Edition Fixes -> Apply. Когато е готово надписа на бутона Аррly трябва да стане сив. Сега от Single Scenario вече ще можете да си правите Random Map. 4.1. При маркиране на " Re-visitable objects" , може да използвате Space клавиша за повторно влизане-излизане от даден обект /град, мина, врата/. 5. След като сте готови от менюто "Show available scenarios", изберете "Random map " с големина XL. Този избор ще ви се запомни докато не го промените. 6. Готовата карта се записват в папка * /Heroes of Might & Magic III - HD Edition/data/maps/EN с име rm.h3m u c iTunes се качва на iPad-a Това е, успех! Линк към темата в Steamcommunity. Тук можете да следите за новите версии на h3mtool P.S. Процедурата с туул-а трябва да се изпълнява след всяко затваряне на играта. При мен става когато стартирам играта и туула като админ. Редактирано Април 21, 2015 от kaizera 5 Цитирай
mirror Публикувано Януари 30, 2015 Публикувано Януари 30, 2015 Е за 6+ що няма , пак ще се връщам към iPad-a. Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 30, 2015 Публикувано Януари 30, 2015 За 10 долара малко са се изхвърлили ... Цитирай
kaizera Публикувано Януари 30, 2015 Автор Публикувано Януари 30, 2015 Не е въпроса в цената и $20 бих дал ($9,99 вече дадох), играя я от 12-13 години. Въпроса е че направо са се изгаврили премахвайки най-ценните опции "Random map generator" и мултиплейра. Надявам се че ще ги добавят с някой ъпдейт в бъдеще. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 30, 2015 Публикувано Януари 30, 2015 Да...исках да си я платя ама не ми даде Цитирай
mirror Публикувано Януари 30, 2015 Публикувано Януари 30, 2015 И аз я издърпах, но на 6+ не ми изпълва екрана. Цитирай
nikitobet Публикувано Януари 31, 2015 Публикувано Януари 31, 2015 Пробвахте ли да качите карти ? Цитирай
mirror Публикувано Януари 31, 2015 Публикувано Януари 31, 2015 Не, но предполагам, че няма да е проблем. Цитирай
kaizera Публикувано Януари 31, 2015 Автор Публикувано Януари 31, 2015 Аз не открих начин да се добавят карти. На компютър и на таблета са структурирани по различен начин. Цитирай
nikitobet Публикувано Февруари 3, 2015 Публикувано Февруари 3, 2015 Стигам до папката с картите но не ми дава да променям нищо в нея. С iFunbox опитвам да копирам карта но не става. Може ли по някакъв начин да се копира въпреки защитата? Цитирай
Nikolay Nestorov Публикувано Февруари 9, 2015 Публикувано Февруари 9, 2015 99% картите са различни от тези на компютъра, дано скоро излязъл нови иначе играта върви супер и аз чакам картите с нетърпение или поне генератора Цитирай
kaizera Публикувано Февруари 9, 2015 Автор Публикувано Февруари 9, 2015 Лошото е, че RMG в тази версия няма. Навремето 3DO го добавиха с първия експанжън. А сега нашите сладури от Ubisoft твърдят, че имат пълния код само на The Restoration of Erathia, другите били изгубени... Цитирай
kaizera Публикувано Март 31, 2015 Автор Публикувано Март 31, 2015 (редактирано) Ето вече има и добри новини. С последни ъпдейт (27.03) вече могат да се качват карти през iTunes. Koригирах първи пост и съм сложил обяснение как се правят Ramdom Maps, как се качват... вече е лесно Редактирано Април 21, 2015 от kaizera 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.