warman Публикувано Февруари 25, 2015 Публикувано Февруари 25, 2015 Здравейте,търся безплатна програма за изучаване на английски език.Тези които открих,първите нива са безплатни и всяко следващо е платено.Благодаря предварително. Цитирай
0 BulgarianSS Публикувано Февруари 25, 2015 Публикувано Февруари 25, 2015 Имам дисковете на Relaxa,ако желаеш мога да ти ги копирам и изпратя,след като се върна в oфиса началото на седмицата. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
0 Wayward Публикувано Февруари 25, 2015 Публикувано Февруари 25, 2015 Ако искаш пробвай Duolingo и виж дали ще ти хареса.Напълно безплатно е. 1 Цитирай
0 warman Публикувано Февруари 25, 2015 Автор Публикувано Февруари 25, 2015 Благодаря,relaxa я свалих от замунда. Duolingo не намирам опция за изучаване на английски. Още при регистрацията ме пита за езика,но английски не намирам.Може и аз да не правя нещата както трябва,но пробвах и през сайта им и пак същото. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
0 arm11 Публикувано Февруари 25, 2015 Публикувано Февруари 25, 2015 За мен лично Rosetta Stone е най-интуитивния и лесен начин за учене на език от този тип. За съжеление е доста скъпа, но има и други начини 3 Цитирай
0 warman Публикувано Февруари 25, 2015 Автор Публикувано Февруари 25, 2015 Пробвах с локалапстор но не ми позволява да закупя допълнителни уроци.Дай жокер моля... Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
0 johnnybravo Публикувано Февруари 25, 2015 Публикувано Февруари 25, 2015 За OS X и Windows можеш от https://thepiratebay.se, за iOS, не съм сигурен дали има някакви хитрини, някой с джейл и iap cracker да сподели 1 Цитирай
0 mirror Публикувано Февруари 26, 2015 Публикувано Февруари 26, 2015 За жалост няма хитринки за iOS . 1 Цитирай
Въпрос
warman
Здравейте,търся безплатна програма за изучаване на английски език.Тези които открих,първите нива са безплатни и всяко следващо е платено.Благодаря предварително.
7 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.