Asen_77 Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Стандартно - среща при Гоце да начешем някой друг език и някой друг iPhone лопата Май даже по-добре да е през седмицата, че уикендите, Велик ден и т.н. Айде за да има време да го видят повече хора, нека да 7-8 април преди Велик ден. 1 Цитирай
0 goce kostadinov Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Няма да стане при мене защото преместихме ресторанта на другата улуца и няма да сме готови до края на април. Предлагам при Johnnybravo да се проведе срещата ако не му пречим. 1 Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Март 28, 2015 Автор Публикувано Март 28, 2015 Ако не стане организацията за април, направо после за май в новия ресторант Цитирай
0 MMJ Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Дайте име на улица и номер, за да се ориентират всички. Ако не е в София предложете друго място за сБирка. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 В Съни Бийч е На мен ми е по-близо. Цитирай
0 bombastyk Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Скоро не съм ходил на нашето моренце. За при Джони на "Дюн" съм ОК! Но той да каже дали става. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Банкетче на Дюн ще е красота, но не всеки ще издържи финансовата и проекция, може би Те "само нас чакат" де Цитирай
0 goce kostadinov Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Става въпрос за центъра на софия на ул. хан крум. само Джони да каже! Цитирай
0 johnnybravo Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Интересното е, че в Дюн ще ни излезе по-евтино вечеря с включени нощувки отколкото само вечеря в новият ресторант, който е в София Ресторантът в София се казва Реджина, много е хубав, но и доста скъп. Имам приятел, който е собственик на много хубав ресторант близо до Кемпински. Ресторантът му се казва Osteria da Rado (бившият ресторант Карера). Последните три недели му гостуваме и сме супер доволни. Това е менюто, цените са нормални, пиците невероятни http://bapbg.trd.bg/index.php/osteria-menu Същият този човек Радо Кирязов беше в ресторанта ни за да обучи сладкаря как да прави хубави чиабати, които да са с хрупкава коричка и големи шупли. За първи път видях готвач, който да мери температурата на брашното и водата, с която готви. Предният ден си забърква тесто майка, което втасва 24 часа. Основното тесто се прави с пуснат хронометър, добавя водата до четвъртата минута. В 4:01 слага сол, в 8:01 слага зехтин и бърка до 17-та минута. Човекът е абсолютно отдаден на професията си. 6 Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 На Съни Биииичес и аз ше дойда 1 Цитирай
0 baronbg Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 +1 или 4 ако дойдат семейството Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Пешо, ти па един път не си дигна г*за на среща?! Аз викам, следващата да е в централна България(Арбанаси, Боженци, Дряново напр.), да е поравно. Или Пловдив, компромисно. 1 Цитирай
0 mirror Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Абе сбирка да има ако ще да е в Узбекистан!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
0 MMJ Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 То сбирки имаше няколко пъти, ама виждаме едни и същи лица, но тук във форума всеки се прави, че ще дойде ако ще и на луната да е сбирката. 1 Цитирай
0 BulgarianSS Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 (редактирано) Добре де- дайте да го направим някъде по средата - Пловдив примерно(обожавам го този град) . На сбирките в София са само едни и същи лица,така ще има разнообразие П.П. Другата седмица ще пътувам към Пловдив,ударете едно рамо с хубав ресторант Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 29, 2015 от BulgarianSS Цитирай
0 goce kostadinov Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 Искам във пловдив правете организация. идвам и аз тъкмо сега съм почивка. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 Пловдивските ресторанти са пълна селяния 98%! 2 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 Тъкмо ще изпъкнем само интелектуалци)))) 2 Цитирай
0 algor Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 Споделям мнението на Жоро, но за софийските помиярници, наречени ресторанти. Невероятно стремглаво падна нивото в последните година-две и е истинско събитие човек да открие нормално място, с нормални продукти и нормално меню, в добавка с нормални цени накрая и да му се прииска да повтори. Но пък няма гаранция, че на повторението всичко ще е на същото ниво и вече не са го ударили през просото и там. Жалка картинка. 1 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 Ами зависи от времето. Аз съм казал, че там вътре не влизам защото се пуши. Имат само рибни ястия и ако някой търси друго да се откаже. Абе има няколко свестни ресторантчета, но ако е топло ще е по-добре. Цитирай
0 goce kostadinov Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 В отговор на написаното от Алгор. Много си прав за всичко което споменаваш,на какво не се нагледах по всички софийски кръчми но досега не наруших принципите си и затова не се задържам на едно място защото за 35 години в занаята нямам едно оплакване от клиенти относно здравето и качеството на храната.особено на последното място имах пълната власт да налагам правилата да се продава само прясно месо незамразено. и свежи продукти. вярвайте ми струвало ми е много нерви.не продадох риба която ми е във фризера . с малки изключения в софия е голяма тиня. в повечето случай се случва да ти изсипят целият фризер върху ястието преминало през микровелето.Но по важното е да се съберем, да се видим другото не е важно. така че където решите! 4 Цитирай
0 turganay Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 В Пловдив предлагам Гребеца или Стария Хан, готвят уникално и имат зали за непушачи. Цитирай
0 baronbg Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 (редактирано) Казвайте дата. Организирам го, не е **** звезди, но е приятно място с приятна кухня и приятни хора. С приятна компания от наша страна, ще стане супер купон. Ще запазя нощувки, така че семейно няма проблем. Цените са народни. Пействам линк. http://m.bgvakancia.com/offer/2697/ От телефона, някой да ме поправи. Предлагам, най ентусиазираните, да седнем от петък вечер. За събота, един пейнтбол, за да има кой да почерпи вечерта. Редактирано Март 29, 2015 от baronbg 6 Цитирай
0 goce kostadinov Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 Това което е е супер. аз съм за. определяйте дата. само попитай за малко кученце как стоят нещата. приемат ли. Цитирай
0 baronbg Публикувано Март 29, 2015 Публикувано Март 29, 2015 Тъкмо няма да сме коч-къмпани Ще питам за домашни любимци, мисля че ще може. Цитирай
Въпрос
Asen_77
Стандартно - среща при Гоце да начешем някой друг език и някой друг iPhone лопата
Май даже по-добре да е през седмицата, че уикендите, Велик ден и т.н.
Айде за да има време да го видят повече хора, нека да 7-8 април преди Велик ден.
Top Posters For This Question
11
8
8
6
Популярни дни
Март 28
14
Март 29
13
Май 5
10
Май 1
9
Top Posters For This Question
Asen_77 11 posts
baronbg 8 posts
mirror 8 posts
BulgarianSS 6 posts
Популярни дни
Март 28 2015
14 posts
Март 29 2015
13 posts
Май 5 2015
10 posts
Май 1 2015
9 posts
Популярни публикации
johnnybravo
Интересното е, че в Дюн ще ни излезе по-евтино вечеря с включени нощувки отколкото само вечеря в новият ресторант, който е в София Ресторантът в София се казва Реджина, много е хубав, но и доста скъ
baronbg
Казвайте дата. Организирам го, не е **** звезди, но е приятно място с приятна кухня и приятни хора. С приятна компания от наша страна, ще стане супер купон. Ще запазя нощувки, така че семейно няма про
goce kostadinov
В отговор на написаното от Алгор. Много си прав за всичко което споменаваш,на какво не се нагледах по всички софийски кръчми но досега не наруших принципите си и затова не се задържам на едно място
62 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.