plamen_vatov Публикувано Април 2, 2015 Публикувано Април 2, 2015 Кое му е толко сложното за разбиране ? Стой далече от заключени 5s и 5с.Турбосимовете не работят коректно за тях.А ако вече си купил заключен такъв ,насочи се към фабрично отключване,не е евтино (всъщност зависи от оператора може и да е, ако си късметлия ) ,но пък ще имаш нормално работещ телефон ,без всякакви изненади и пр. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 2, 2015 Публикувано Април 2, 2015 А ако си го купил за около 500 а ънлока ти е половината от сумата, може да го върнеш Не, не е сложно. Цитирай
Bodlio Публикувано Април 2, 2015 Публикувано Април 2, 2015 Баща ми има 5S от Теленор и с един приятел се мъчихме преди време с няколко рзлични турбо-симки, но не можахме да подкараме Вивателска нано СИМ. Сега се чудя дали да не го накарам да преподпише и да вземе една 6-ца, тъкмо и аз да сменя моята 5-цата. Та въпроса ми е, някой подкарвал ли е Теленорска 6-ца, с Вивателска карта и 3G датата да работи нормално, че имам 10GB на месец? Или да се насоча към ФО? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 2, 2015 Публикувано Април 2, 2015 Шестицата тръгва с турбина и виваком, 5ес не. Обаче от фо няма по-добро. Цитирай
freedarko Публикувано Април 2, 2015 Публикувано Април 2, 2015 5 ес не тръгва с турбинка с вива - нано , микро изрязана или нормална сим изрязана ? или с всички ? Цитирай
plamen_vatov Публикувано Април 2, 2015 Публикувано Април 2, 2015 Alxx® ти е отговорил в едно просто изречение !!! Цитирай
kawabiker Публикувано Април 7, 2015 Публикувано Април 7, 2015 (редактирано) Включвам се късно, но чак сега преглеждам форума и понеже съм "навътре" както спомена някой по нагоре ще Ви кажа аз какво разбрах от темата: Mishocs се държи като ощипана невеста , но всъщност продава турбини от доста време или поне опитва , а както виждам и ФО предлага- лошо няма , ама да не се прави TheShaman се държи като истински форумец , каквато и е целта на занаятието си мисля аз ! gogi71 както винаги е обективен до болка , а на alxx не му харесва и плюе всичко , което не се предлага от неговия фаворит а забравя че на други места прави това , в което обвинява той Ей това видях аз в тази тема ... П.П. Мишо за KDDI си се прецакал с поръчката Нещата са доста по лесни Редактирано Април 7, 2015 от kawabiker 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 7, 2015 Публикувано Април 7, 2015 Венко, тука се оля. Къде видя плюене? НИКОГА не съм приемал турбината за решение, без значение аз ли я продавам или някой друг. Който си купува ФЗ, сам си плюе на портмонето. Факт. Цитирай
AndreyKolev Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 Много кофти се получава с потребителите като мен които търсят решение и попадат ма тема като тоя "да става" "не не става" моя въпрос е следния имам 5s към sprint , искам да го ползвам по възможност с турбо-х-м и тн сим , тук казват става и не става ако някой има варянт с подобен чип дето мисли , че става моля нека ми пише ! От личен опит казвам имам и айфон 5 от 2 години с р-сим тогава беше 6та версия на ios след 2 години ползване още работи безупречно при всеки ъпдейт дори и при ios 9 в момента , точно за това не съм скиптичен към тези карти и се надявам да намеря решение и за 5s Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 27, 2015 Публикувано Септември 27, 2015 (редактирано) Май не правиш разлика изобщо в ус-вата . Понеже съм убеден с теб и на теб съм обяснявал не само аз , какъв е случая с 5S , a като добавиш и Спринт какво става, ще ти пожелая успех в начинанието , дори и да не успееш(което е над 2576 % сигурно ), вероятно ще си мислиш , че ще успееш , така че давай смело Редактирано Септември 27, 2015 от kawabiker 2 Цитирай
AirCraftRU Публикувано Декември 3, 2015 Публикувано Декември 3, 2015 Извинявам се, че вдигам стара тема. 5s Vodafone UK 9.1 се активира с rsim 10+ има сигнал, има изходящи обаждания и до там с карта на Виваком и Мтел, с Теленор не успях да го подкарам. Постоянно лупваше в активационният екран. Също не успях да подкарам 10+ на 4s и с трите операторски карти. iPhone 4s.iOS 9.2beta4 + Gevey using Tapatalk Цитирай
gogi71 Публикувано Декември 6, 2015 Публикувано Декември 6, 2015 Пробвай да го подкараш със R-SIM 11 на Gevey! Sent from my iPhone 6S Цитирай
AirCraftRU Публикувано Декември 11, 2015 Публикувано Декември 11, 2015 R SIM 10 v10.1 iPhone 5s Vodafone UK Нямам карта на Виваком за да тествам. С рсим 10 не може да се активира апарата, но при вече активиран апарат с v10.1 работи. 3G-то се лигави. iPhone 4 using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.