makaveli2 Публикувано Март 31, 2015 Публикувано Март 31, 2015 Здравейте, искам да си инсталирам МАК на моето PC, но ми трябва малко помощ за инсталацията.Гледах в OSx86project и видях, че на дъно като моето и процесор върви мака. Процесора и дъното са същите като на моето PC, само видеото е 8600GT 512MB. Благодаря предварително Цитирай
makaveli2 Публикувано Април 1, 2015 Автор Публикувано Април 1, 2015 Благодаря за отговора пич, явно сме само аз и ти в този форум 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 И дъщеря ми влиза чат-пат, но хал хабер си няма от макита, ша я извиниш... Затова не пише. 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Имам хубаво дистро за амд, но с този пост ме "спечели" за фен. Сигурно ми плащаш да дежуря тук? Цитирай
makaveli2 Публикувано Април 2, 2015 Автор Публикувано Април 2, 2015 Не не ти плащам, но темата се гледа от 5 човека и никой не пише, за това така написах. Мъча се от седмица с това и немога да го направя./по темата/. Алекс ако искаш да помогнеш ще чакам да се отзовеш, ако не здраве да е Цитирай
makaveli2 Публикувано Април 2, 2015 Автор Публикувано Април 2, 2015 Да пробвах с едно от заму..а, дето се прави с R Drive Image .Направих всичко по стъпките и все ми излиза Still Waiting for Root device.. След това изпекох един диск със iso файл, пак правен за АМД и Интел , отново стигам до Still Waiting for Root device.. Просто не намирам AHCI mode в биоса ми. Nforse560 Sli e дъното, явно не го поддържа, щом го няма. И следователно въпроса е има ли шанс без AHCI mode ? Цитирай
makaveli2 Публикувано Април 5, 2015 Автор Публикувано Април 5, 2015 Някой нещо знае ли по въпроса? Цитирай
iMan Публикувано Април 22, 2015 Публикувано Април 22, 2015 Със AMD ще си имаш доста главоболие! Ако минеш на едно читаво дъно със intel чипсет и intel процесор подържаща технологията SSSE3 и всичко ще ти върви почти по вода! Иначе най-доброто решение е ,да се сдобиеш със една машина която има щампа на Стив Джобс (сещаш се). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.