Asen_77 Публикувано Юли 11, 2018 Публикувано Юли 11, 2018 Аз ако бях на телефона на skpavlov, щях отдавна да съм спрял да работя. Толкова си го накичил този телефон, че никой не може да ти каже защо работят или не работят определени неща, включително и самите им разработчици. Опитай се да се вслушваш в съветите който ти даваме. Аз лично бих те посъветвал да започнеш от начало с преинсталиране на софтуера докато се подписва и да качваш само нужни неща, който наистина ще използваш. За мен този накичен софтуер вече е омазан достатъчно, че да не се оправи дори и да деинсталираш повечето неща. 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 12, 2018 Публикувано Юли 12, 2018 (редактирано) то си пише, начинаещ. Редактирано Юли 12, 2018 от skpavlov Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 12, 2018 Публикувано Юли 12, 2018 Това че пише " Начинаещ ", по никакъв начин не те поставя в някаква специална позиция. Това което сам си причиняваш на телефона, никой не може да ти го причини. А нежеланието ти да се информираш за определени неща, също е нещо което сам си причиняваш. Просто не очаквай отговори от нас защо не ти работи определено нещо, след като си направил вече това което си направил. С други думи оправяш се сам и действаш тестово, както действаш до момента. По този начин " накичен " телефона с репота и програми е нормално да дава проблеми и да не работи коректно. И най-важното - опитай да си отговориш на въпроса " Защо правя джейлбрейк на телефона си и какво очаквам от него? ". Най-веротяно нямаш никаква идея защо го правиш и може би само защото някога е било модерно, но всеки който е правил джейл го е правил с цел и е следвал нея, а не просто да изтегли всичко налично в сидия ... Докато не започнеш да действаш адекватно и да задаваш адекватни въпроси, бъдещите ти постове ще ъдат изтривани! 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 18, 2018 Автор Публикувано Юли 18, 2018 Някой ползва ли последната версия? Виждам, че е имало ъпдейт от вчера. Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 18, 2018 Публикувано Юли 18, 2018 При мен ъпдейт не излиза да има. Иначе съм с 1,6-46 от репото на Limneos и съм супер доволен. Единствено след разговор по фейс тайм за известно време остава бутона за запис да стои при /върху/ другите икони и след известно време изчезва. Не знам бъг ли е или есктра. P.S. С аудио рекордер 2 съм. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 18, 2018 Автор Публикувано Юли 18, 2018 Махнах го, защото ми правеше проблем с wi-fi. В настройките съм му задал да ми показва кога има ъпдейтИ вчера ми се появиЗатова мисля, че е ъпдейтнат. Ще тествам пак, че трябва! Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 18, 2018 Публикувано Юли 18, 2018 При мен също имаше проблем с wifi-то, който се изразява в следното; трябваше ръчно да се включвам във вече познати мрежи, но след рестарт и отново джейл сега нямам проблем. Не знам да ли е от аудио рекордера. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 18, 2018 Автор Публикувано Юли 18, 2018 При мен ъпдейт не излиза да има. Иначе съм с 1,6-46 от репото на Limneos и съм супер доволен. Единствено след разговор по фейс тайм за известно време остава бутона за запис да стои при /върху/ другите икони и след известно време изчезва. Не знам бъг ли е или есктра. P.S. С аудио рекордер 2 съм.Double Tap по статус бара и изчезва. Така и се активира по подразбиране. Цитирай
skpavlov Публикувано Юли 19, 2018 Публикувано Юли 19, 2018 (редактирано) Излезе ъпдейт. Редактирано Юли 19, 2018 от skpavlov Цитирай
mirror Публикувано Май 30, 2020 Публикувано Май 30, 2020 След запаметяване на разговара във files, се чува отлично, но през приложението се чува тихо. Цитирай
skpavlov Публикувано Май 30, 2020 Публикувано Май 30, 2020 Като пуснеш записа има опция да го чуваш на спикер, по дефоулт върви на слушалката 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.