Публикувано Април 21, 201510 гд Здравейте! Имам 4-ка заключена към 3-ката и искам да я отключа,но като гледам цените специално за нея няма да е скоро...Както и да е...въпроса ми е понеже така и така е заключена,поне как да я подкарам като ipod? Има ли такава възможност и каква е тя? Трябва ли да я даунгрейдна и тн.Благодаря! IMEI: 012657007545885 Unlock code: Serial Number: 81113C04A4S IMEI: 012657007545885 Part Description: IPHONE 4 BLACK 16GB-FRD Product Version: 7.1.2 ICCID: 89860138203641199340 Initial Policy ID: 323 Applied Policy ID: 323 Next Tether Policy ID: 323 Initial Activation Policy: Austria Hutchison. Applied Activation Policy: Austria Hutchison. Next Tether Activation Policy: Austria Hutchison. Unlocked: false Unlock Date: Unbricked: true First Unbrick Date: 06/20/11 Last Unbrick Date: 02/24/15 Find-my-iPhone is not active.
Публикувано Април 22, 201510 гд Автор Но аз нямам такава карта към този оператор,слагам си на наш оператор и от itunes ми пише,че искат само оригиналната карта и не може да се синхронизира през него нищо....а на телефона си стои белия "приветствен" фон на няколкото езика и след като му дам натам по менюто да се върже през wi-fi ми пише sim card is not recognized,и съответно на itunes вече да сложа "оригинална" карта на австрийския о-р за да синхронизира с тела....направо незнам...
Публикувано Април 22, 201510 гд Автор Ами ще го пробвам да видя по-късно дали ще стане,дано успея...а как ще стане по-принцип самото отключване ако му сложа австрийска карта(понеже имам вече опция за това),и как да го подкарам с бг сим карта? Мерси!
Публикувано Април 22, 201510 гд Автор И с "hacktivation tool" програмката не става...правя всичко както трябва и следвам стъпките,и сега само имам една постоянно седяща и от време на време премигваща ябълка.Нещо да не пропускам пък аз?
Публикувано Април 22, 201510 гд В предния пост написа, че имаш вече Австрийска карта. Защо не активираш с нея?
Публикувано Април 22, 201510 гд Автор Надявам се тези дни да ми я донесат,но не е много сигурно и затова реших да се пробвам собственоръчно да го подкарам,но уви...
Публикувано Май 8, 201510 гд Автор Ок,картата на оператора (3 Austria) е у мен,и тел-а е включен....и сега накъде? Да си търся ли немскоговорящ човек,който да "измоли" тамошния оператор за отключването му или...
Публикувано Май 8, 201510 гд В началото се чудеше как да слушаш музика на него, сега вече молим оператора Здравейте! Имам 4-ка заключена към 3-ката и искам да я отключа,но като гледам цените специално за нея няма да е скоро...Както и да е...въпроса ми е понеже така и така е заключена,поне как да я подкарам като ipod? Сам си си отговорил.
Публикувано Май 8, 201510 гд Да измоли Австрийски оператор е невъзможно. Едни от най-скъпите са. Даже и след изтичане на договора искат пари за отключване.
Публикувано Май 8, 201510 гд Автор Проблемът при мене е,че не обичам да оставям на 50% нещата недовършени и сега докато не го отключа сигурно няма да мирясам...имам позната с перфектен немски и не вярвам за 4-ка да се дърпат да я отключат...или пък ако искат някаква сума,то тя да не е такава от сайтовете за ънлок през имеи.... . Договора е изтекъл на тела-а,няма айклауд....незнам...ще видим какво ще стане
Публикувано Май 8, 201510 гд Ако искаш да ти дадем кураж, добре, давай. Горната информация обаче, по нищо не говори дали телефона е с чист имей, обявен за изгубен, краден или др.
Публикувано Май 8, 201510 гд Ако нямаш документи за телефона и договора, можеш да забравиш за оператора (ходил съм при тях). Най-добре си пускай музика на този, а с парите за отключване си купи един отключен.
Публикувано Юни 24, 201510 гд Автор Някой може ли да ми каже истински и/или проверени сайтове,които мога да разгледам и евентуално да си отключа айфона? Благодаря!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.