Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iphone 4 Hutchison 3 Austria Lock

Featured Replies

Публикувано

Здравейте! Имам 4-ка заключена към 3-ката и искам да я отключа,но като гледам цените специално за нея няма да е скоро...Както и да е...въпроса ми е понеже така и така е заключена,поне как да я подкарам като ipod? Има ли такава възможност и каква е тя? Трябва ли да я даунгрейдна и тн.Благодаря!

IMEI: 012657007545885

Unlock code: Serial Number: 81113C04A4S 

IMEI: 012657007545885 

Part Description: IPHONE 4 BLACK 16GB-FRD 

Product Version: 7.1.2 

ICCID: 89860138203641199340 

Initial Policy ID: 323 

Applied Policy ID: 323 

Next Tether Policy ID: 323 

Initial Activation Policy: Austria Hutchison. 

Applied Activation Policy: Austria Hutchison. 

Next Tether Activation Policy: Austria Hutchison. 

Unlocked: false 

Unlock Date: 

Unbricked: true 

First Unbrick Date: 06/20/11 

Last Unbrick Date: 02/24/15 

Find-my-iPhone is not active.

Публикувано
  • Автор

А как става хактивирането?

Публикувано

Като му сложиш картата. Може да го закачиш и за iTunes.

Публикувано
  • Автор

Но аз нямам такава карта към този оператор,слагам си на наш оператор и от itunes ми пише,че искат само оригиналната карта и не може да се синхронизира през него нищо....а на телефона си стои белия "приветствен" фон на няколкото езика и след като му дам натам по менюто да се върже през wi-fi ми пише sim card is not recognized,и съответно на itunes вече да сложа "оригинална" карта на австрийския о-р за да синхронизира с тела....направо незнам...

Публикувано

От къде си, ме през Тапаталк не се вижда?

Публикувано

София пише на профила.

Публикувано

Може би ако отскочи до сервиза, няма да го върнат.

Публикувано
  • Автор

Ами ще го пробвам да видя по-късно дали ще стане,дано успея...а как ще стане по-принцип самото отключване ако му сложа австрийска карта(понеже имам вече опция за това),и как да го подкарам с бг сим карта? Мерси! :)

Публикувано

Ънлок за 4-ка е само от оператора, с пара.

Публикувано
  • Автор

И с "hacktivation tool" програмката не става...правя всичко както трябва и следвам стъпките,и сега само имам една постоянно седяща и от време на време премигваща ябълка.Нещо да не пропускам пък аз?

Публикувано

Предният пост.

Публикувано

В предния пост написа, че имаш вече Австрийска карта. Защо не активираш с нея?

Публикувано
  • Автор

Надявам се тези дни да ми я донесат,но не е много сигурно и затова реших да се пробвам собственоръчно да го подкарам,но уви...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Ок,картата на оператора (3 Austria) е у мен,и тел-а е включен....и сега накъде? :)

Да си търся ли немскоговорящ човек,който да "измоли" тамошния оператор за отключването му или...

Публикувано

В началото се чудеше как да слушаш музика на него, сега вече молим оператора ;)

Здравейте! Имам 4-ка заключена към 3-ката и искам да я отключа,но като гледам цените специално за нея няма да е скоро...Както и да е...въпроса ми е понеже така и така е заключена,поне как да я подкарам като ipod?

Сам си си отговорил.

Публикувано

Да измоли Австрийски оператор е невъзможно. Едни от най-скъпите са. Даже и след изтичане на договора искат пари за отключване.

Публикувано
  • Автор

Проблемът при мене е,че не обичам да оставям на 50% нещата недовършени и сега докато не го отключа сигурно няма да мирясам...имам позната с перфектен немски и не вярвам за 4-ка да се дърпат да я отключат...или пък ако искат някаква сума,то тя да не е такава от сайтовете за ънлок през имеи.... :). Договора е изтекъл на тела-а,няма айклауд....незнам...ще видим какво ще стане ;)

Публикувано

Ако искаш да ти дадем кураж, добре, давай.

Горната информация обаче, по нищо не говори дали телефона е с чист имей, обявен за изгубен, краден или др.

Публикувано

Ако нямаш документи за телефона и договора, можеш да забравиш за оператора (ходил съм при тях). Най-добре си пускай музика на този, а с парите за отключване си купи един отключен.

Публикувано

Малеее @mariankata ти кога ще си вземеш ракията в този ред на мисли :D

• 1 месец по-късно...
Публикувано
  • Автор

Някой може ли да ми каже истински и/или проверени сайтове,които мога да разгледам и евентуално да си отключа айфона? Благодаря!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.