Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Iphone 6+ 8.1.2 проблем след "Erase all content and settings"

Въпрос

Публикувано

Здравейте колеги,

Техника: iPhone 6+ 8.1.2 джейлбрейкнат и Mac OSX 10.9

Вчера реших да направя "формат" от самия телефон посредством "Erase all content and settings"... Тръгна да се рестартира, остана си на логото + статус линийката (празна) и от там се почна... Рекавъри мод и ДФУ с iTunes (рестор с клавиш "alt" и свален ipsw от форума) - грешки 3149, 2005, 15, 17 и т.н. => ремонт на hosts, ъпдейтване на всичко възможно, но без успех т.е. грешките продължават. Някой знае ли друг софтуер за рестор на фирмуера от Рекавъри мод...

3 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Най-вероятно не се подписват вече по старите версии на софтуера и можеш да сложиш само 8.3.

• 0
Публикувано

Ако имаш джейл, никога не трябва да правиш Erase all content and settings, защото почти във всички случаи се получават проблемите, с които се сблъскваш сега.

Просто да знаеш за в бъдеще.. А за сега - едва ли има начин да го ресторнеш, без да качиш на 8.3, което значи - чао на джейла. Не мисля, че имаш друг избор така или иначе.

• 0
Публикувано

Мерси за отговорите. Да - не се подписват на 8.1.х, а само на 8.2 и 8.3... затова вече съм с 8.2 и в очакване на джейл или по-скоро 9та версия :)... Между другото си заслужаваше, защото след ъпдейта и рестора на бекъпа съм близо 4 ГБ надолу, а всъщност почти нищо не се е променило :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...