kal1ch Публикувано Април 27, 2015 Публикувано Април 27, 2015 От известно време се уча да пиша приложения за iOS, и преди малко Apple одобриха първото ми творение в App Store. Не знам как е при вас, но на мен често ми се случва да давам пари назаем, или да дължа, и да забравям. Досега си ги записвах в разни бележки и документи, което не ме кефи много. Рових за подобни приложения, но всичко, което намерих беше прекалено сложно, с твърде много опции. И така реших да си реша проблема, създавайки Cash Log - изключително проста програмка без излишни опции. Надявам се, че ще бъде полезно и за някой друг. Приложението е съвместимо с iOS 8+ и всички модели iPhone и iPod Touch, на които върви тази версия. За момента е безплатно, но в далечното бъдеще може да му сложа някаква символична цена. https://appsto.re/bg/yL_U6.i" target="_blank"> 11 Цитирай
Wayward Публикувано Април 27, 2015 Публикувано Април 27, 2015 На суифт ли си го писал или на Objective C? Цитирай
kal1ch Публикувано Април 27, 2015 Автор Публикувано Април 27, 2015 Първо го бях започнал на Objective-C, но реших да мина направо на Swift. 1 Цитирай
stangen Публикувано Април 28, 2015 Публикувано Април 28, 2015 Браво, отдавна търсих подобно приложение. Ще съм от първите които биха си купили платената версия. Ако можеш да направиш приложението при стартиране да си иска парола ще е супер. Често с телефона си играят хора които нямат работа да гледат кой колко ти дължи 1 Цитирай
iHustle Публикувано Април 28, 2015 Публикувано Април 28, 2015 Замислих се, за варианта, в който един човек ти е искал Х пъти някакви суми....да има вариант да разбиваш общата дължима сума на подточки. Пешо - 20 - цигари - 5 - хляб - 1 - бира - 4 - рикия - 10 Така един може да си водиш справка за какво точно си давал пари. Само идея 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Май 5, 2015 Автор Публикувано Май 5, 2015 Снощи одобриха първият ъпдейт, който е незначителен. За следващия месец планирам да добавя Touch ID, възможност на избор на цвят на интерфейса, напомняния и може би интеграция с контактите на устройството. iHustle, идеята ти е добра, но моята идея е да е максимално опростено. Все пак, благодаря. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.