Anton Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 От 24 часа не мога да ъпдейтвам и да свалям нови приложения от AppStore. Пробвах различни неща, но без резултат. Някой друг да има същия проблем? Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Преди час свалях и ъпдейтвах. Не съм забелязал проблем. На iPad mini и iPhone 5s. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Не е при него, а в конкретния стор вероятно. Или нетът хълца. Четох клюка наскоро, според която хамериканците са свили трафика към и от Европа. Причината не се знае. Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Единия ми ъпдейт и свалянето беше от щатския стор. Другия от БГ. Явно нещо моментно е при него. Цитирай
0 Anton Публикувано Май 17, 2015 Автор Публикувано Май 17, 2015 Страното е, че жена ми си сваля и ъпдейтва без проблем. Във family sharing сме. Sign out и Sign in правих, рестатирах...няма никой. А постоянно се опитва да свали ъпдейта. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 17, 2015 Публикувано Май 17, 2015 Пробвай и махни family sharing Цитирай
0 Anton Публикувано Май 17, 2015 Автор Публикувано Май 17, 2015 Тъкмо щях да пробвам, но реших първо да рестартирам за пореден път. След рестарта започнаха да ми излизат pop-up диалоговите прозорчета все едно си настройвам apple id-то и touch id-то за AppStore за първи път, след което си свалих ъпдейтите. Цитирай
Въпрос
Anton
От 24 часа не мога да ъпдейтвам и да свалям нови приложения от AppStore. Пробвах различни неща, но без резултат. Някой друг да има същия проблем?
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.