nenchew Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Привет на всички, Имам следният въпрос (проблем), на който търся решение от известно време. Проблемът ми е следният - притежавам iPhone 5s, заключен е към Мтел, но в момента съм в USA и ще съм тук до края на Септември месец. Налага се да си купя карта и съм се спрял на AT&T. Въпросът ми е дали ще мога да го подкарам с R-sim 10 или няма да мога. Понеже четох в интернет, в GOOGLE, във форума тук, но не мога да открия отговор на моя въпрос. Писал съм на 15 продавача в eBay, но всеки ми казва купи и пробвай. Един ми каза, че шансът е 50/50, а друг ми каза, че докато имам действащ договор, няма да стане отключването. Телефонът е с версия на софтуера 8.3. Някакви предложения или съвети, понеже до сега никога не ми се е налагало да ползвам такива карти? Благодаря Ви предварително, Поздрави Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Що направо не си купиш 5S с АТТ? Цитирай
nenchew Публикувано Юни 21, 2015 Автор Публикувано Юни 21, 2015 (редактирано) Цитирането на предходен пост се счита за спам! Защото нямам гражданство и не мога да подпиша договор. А дори и да успея да си купя трябва 2 години да го плащам тоя договор, а ще стоя тук 4 месеца само. Попринцип не искам друг телефон, защото чакам да излезе новият и тогава да си го купя направо. Редактирано Юни 21, 2015 от dessyteneva Цитирай
nenchew Публикувано Юни 21, 2015 Автор Публикувано Юни 21, 2015 Благодаря, а дали има друг начин да го отключа или да си търся нов телефон? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Има. Фабрично чрез ментел. Ако не ти е изпълнен договорът или няма как да го изпълниш - звънни утре в сервиза, имаме оферти. Цитирай
baronbg Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 150 лв в някой магазин на оператора. Ако не е на лизинг разбира се, или ако не дължиш такси. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Деси, писа наскoрo, че предлагат безплатнo, нo не знам дали важи oще. Забележете, че човека е вече в САЩ. Цитирай
Spowse Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 Отключването от мтел е безплатно само ако се знаят двете имена и телефонния номер с който е закупен iPhone-а!И ако няма никакви задължения го отключват до 48 часа.Иначе предлагат отключване на цена 150 лева!Проверявах преди няколко дни... Цитирай
nenchew Публикувано Юни 23, 2015 Автор Публикувано Юни 23, 2015 Въпросът е, че в момента имам активен договор до октомври тази година и ми казаха, че като ми изтече договора тогава, а и другото, което е си оставих картата в България и вече не съм в България. Вероятно е да си намеря някоя 4ка или 5ца за 100$ износена или нещо счупено стъкло Цитирай
nenchew Публикувано Юли 9, 2015 Автор Публикувано Юли 9, 2015 UPDATE: Реших от любопитство да си сложа карта на AT&T и телефона ми я разчете и си работи перфектно. Не знам каква е причината, но си върви чудесно и се наслаждавам на 4G-то 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.