Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Привет на всички!

Извинявам се ако има подобна тема, която съм пропуснал.

Проблемът е следният.

Телефонът е Iphone 4s 16gb ФО със софуерна версия 8.3

След едно падабявящо изпускане ми се прецака слушалката и това наложи подмяната и с нова.

С един приятел (телевизионен техник) решихме, че ще се справим с подмяната на колонката и така и стана. Монтирахме нова колонка и всичко беше супер докато не дойде момента за тест, за свързаност.

Всичко работи с изключение на това, че при пускане ми изписва searcing... и след това No service, но пусна ли 3Gто си намира сигнал и мога да проведа радговор. С включена Data не си намира оператор и сигнал само 3G помага.

Опитах почти всичко, което намерих в нета, но не помогна. Проверих болтчетата и пластините дали са монтирани правилно и дали буксите са щракнати както трябва. Опитах и настройка на Data and Time както и нулиране на настройките на Cellular, но без резултат

Ако някой може да съдейства със съвет или да ме насочи на кого да го занеса за да се отстрани досадният проблем ще бъда безкрайно благодарен.

Поздрави Пешката

4 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ако проблемът е само досаден, ще си от късметлиите. Ето, заповядай: Сервиз

• 0
Публикувано

Ако проблемът е само досаден, ще си от късметлиите. Ето, заповядай: Сервиз

Посетих въпросният сервиз и проблемът е разрешен.

Оказаха се няколко отлепени елемента от платката в следствие непрофесионалната ми намеса.

Лично препоръчвам който не се занимава с този вид работа да не се захваща, защото се оказа, че съм направил доста поразии.

Багодаря за бързото и коректоно отношение телефонът е ремонтиран, работеш и въртан от отвъдното.

• 0
Публикувано

Знам какво е, яко се препотих като се наех сам да си сменям home бутона на старата 4-ка (който се оказа, че е за 4s с огледално разположение на конектора :) , но работи и досега няколко години по-късно).

Ако си следвал ръководството на iFixit, там изрично са написали много да се внимава, когато се разкачат конекторите от платката. Ама са толкова миниатюрни, че трябва робот или снайперист да се занимава с тях..

• 0
Публикувано

Написано е да се внимава и аз внимавах, но явно не е било достатъчно и спикера ми излезе доста солено.

Не се стисках за пари просто не ми се щеше да нося телефона в сервиз, да го чакам, да сменят спикера и после да си го взимам, просто много разрлавии и чакане, а телефона ми е необходим непрекъснато.

Всичко си има цена вместо да спестя време и разкарване си увеличих цената на ремонта.

Просто не ми се чакаше и реших, чи ще се справя, но уви.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...