WULAS Публикувано Юли 2, 2015 Публикувано Юли 2, 2015 Ако темата ми не е за тук, или се стори на модератора безсмислена, моля да бъде изтрита. Предполагам сте чули по новините за пожара, уж нямало място за притеснение ама аз все пак не съм сигурен. То и едно време са мълчали и е имало радиация. Какво мислите ? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 2, 2015 Публикувано Юли 2, 2015 Мислим, че и oт психoзи няма смисъл. "Нoвината" е oт вчера. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Юли 2, 2015 Публикувано Юли 2, 2015 Аз не вярвам на официалните съобщения на властта, но и не съм тръгнал с белия чаршаф към гробищата. Веднъж съм минал по този път и в последните години "берем" плодовете на мълчанието на капитана на кораба (държавния имам предвид). Дано информацията в чуждите сайтове поне е правдоподобна и на това разчитам аз лично. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 2, 2015 Публикувано Юли 2, 2015 Гoвoрих с oфицери в Плoвдив, приятели oт пожарната и полицията. Увериха ме, че прoблем няма. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 2, 2015 Публикувано Юли 2, 2015 Ветровете в момента са такива, че ще е трудно да ни удари облак от Чернобил. edit: В най-лошият случай може да ни засегне леко по черноморието. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
localhost Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 В най-лошия случай Варна я отписваме Цитирай
Tarashev Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 Не пречи да минем на диета за седмица-две. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 Казаха ми, че узoтo предпазва. Oт снoщи се наливам якo! Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
arm11 Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 Повечко йод и т.н. Това не е едно време да има една телевизия и едно радио и да могат да се манипулират хората лесно. Сега има интернет и нещата са малко по-различни. Така че си носете новите дрехи и се радвайте на слънцето 4 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 Е без излишни паники - той саркофага тече,вие за пожара сте се притеснили. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 То и от Хирошима изтича ежедневно радиация в Тихия океан... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 Варна е добре...няма зомбита днес по улиците 5 Цитирай
WULAS Публикувано Юли 3, 2015 Автор Публикувано Юли 3, 2015 Варна е добре...няма зомбита днес по улиците Има! Докато чаках тролея разни баби си говореха "Въййй, във Варна има радиация." Цитирай
algor Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 Има! Докато чУках тролея разни баби си говореха "Въййй, във Варна има радиация." Аз пък отварям и чета маркираното в цитата и си викам " а леле, явно във Варна вече са се облъчили здраво"... Цитирай
Anthony Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 То и от Хирошима изтича ежедневно радиация в Тихия океан... А откъде идва тази радиация? Сигурно са остатъци от „Little Boy “. Тези зли американци, дейба От "Fat Man" в Нагасаки не изтича ли нещо? 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 3, 2015 Публикувано Юли 3, 2015 Явно по инерция съм писал... За Фукушима ставаше въпрос. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.