the_kiko Публикувано Юли 4, 2015 Публикувано Юли 4, 2015 Добър ден. Предварително се извинявам ако въпроса ми не е за този раздел. Търся работещ нотификатор за iOS 8.3. Ползвания от мен на 8.1 Open Notifier beta, все още не работи. Ще бъда благодарен на всеки за насоките. Предварително благодаря. Цитирай
0 londongunner Публикувано Юли 4, 2015 Публикувано Юли 4, 2015 Работи Open Notifier Beta http://www.redmondpie.com/ios-8.4-compatible-jailbreak-tweaks-on-cydia-list/ Цитирай
0 londongunner Публикувано Юли 4, 2015 Публикувано Юли 4, 2015 Пробвай от репото на hackyouriphone, там е най-новата версия 2.1.1~beta-17 Цитирай
0 the_kiko Публикувано Юли 4, 2015 Автор Публикувано Юли 4, 2015 (редактирано) Сложих го от репото на самия разработчик. Имам инсталирани CCQuick Pro, CyDelete, Insomnia Pro. Друго,не. П.С. Има ли колеги, при които работи на iOS 8.3/8.4? Редактирано Юли 4, 2015 от the_kiko Цитирай
Въпрос
the_kiko
Добър ден. Предварително се извинявам ако въпроса ми не е за този раздел. Търся работещ нотификатор за iOS 8.3. Ползвания от мен на 8.1 Open Notifier beta, все още не работи. Ще бъда благодарен на всеки за насоките.
Предварително благодаря.
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.