Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

от седмица 4s с ios7.1.2 си мисли, че има слушалки в него. Забелязах, че ми липсва лок саунда и саунда на камерата като снимам. Като сложа слушалките всичко се чува нормално. Единствено ако ми звънят на СИМ има мелодия. Не мога да гледам клипчета, всичките ми приложения са на вибрация. По принцип не ми пречи, но ще е добре, ако някой има идея как да го оправя.

Благодаря ви предварително!

4 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Включи и изключи слушалките многократно и рязко, в същото време продухай буксата.

• 0
Публикувано

Ако си навлажнил леко букстата по някакъв начин, може да се получило. С клечка за уши зачисти вътре и би трябвало да се оправи.

• 0
Публикувано

Случвало ми се е.Проблема при мен беше,че се беше натрупал мъх от джобовете,беше се навлажнил и правеше контакт.Аз го оправих,като взех клечка за зъби допрях я плътно до единия край на буксата и завъртях пълен кръг плътно долепен до ръба.

• 0
Публикувано

Носиш го в сервизът да ти сменят док конектора (в България дали така му викате??) и си като нов. Телефонът си мисли, че е на док станция (намокрил си го нещо или ако имаш малко дете - вероятно го е лигавило :) ) - много често сменям такива.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...