Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, форумци!

Искам да се допитам за препоръка за евтин таблет. Трябва ми за родителите, искам нещо добро като съотношение цена / качество без да държа на марката. Държа на сносен дисплей и да е що-годе бърз. От търсенето ми досега видях, че евтините са голям боклук, чудя се дали има изобщо доволни от евтинджосите в ибей?

Публикувано

Аз съм взел на мамата един lg g pad v500. Има прекрасен дисплей (важно за очите), има 2 гъби рам (да не забива, има гпс да му сложиш навигация ако решат да пообикалят с колата по непознати места - общо взето е много доволна. Бащата си взе няк'во л@йно за 100тина лева - единственото, за което може да го ползва е да цъка Solitaire. То е бавно, пиксели яко, мътно, стъклото имам чуство, че е на 2 мм от дисплея, wifi не вижда от 3-4 метра.

Препоръчвам ти последният Нексус 7 или този LG (задължително не новият модел - 1гъба рам и по-слаб процесор... май и гпс нямаше). Тия новите Самсунги - 7", 8" - няма смисъл от тях, освен ако не ги вземеш за 100-120 лева.

И гледай дали ще искат и със сим навън да го ползват...

За iPad не пиша единствено заради липсата на български - иначе едно Mini 2 е идеално (ако се откажеш от вариант - евтино).

Успех.

Публикувано

Xiaomi MiPad е доста добър вариант ...за около 400лв , само нзн с бюджета дали ще те устройва.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Друг вариант за по малко пари е Teklast X89 dual bot (с 2 операционни системи е - андроид и уиндоус )...цената по спомен е около 140 - 150$

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Публикувано

Е то за 400 ще вземе iPad 2, чисто нов, ако има човек.

Публикувано

Карай, оръсих се за iPad Air. Кво да ги правя, нали са ме родили, задлужават най-доброто... :D

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...