Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

На почивка съм и нещо зарядното на МБА отказа да зарежда, даже и не свети лампичката, няма скъсано по кабела или прекъснато. Батерията си е здрава, държи си 4-5 часа...

Снощи му падна батерията понеже се ръчкаше по него и при опит да го включа да зарежда зарядното изобщо не свети

Пробвах Го на други контакти, изключвах го за минути и не...

Идеи?

Публикувано

То е ново, тая марка е много зле с кабелите и зарядните...

Всяка година сменям зарядни...

Публикувано

Аз пък на макбук зарядно никога не съм сменял и съвсем наскоро за първи път ми се прецака кабела за зареждане на телефона на стандартното място. Аз ли съм късметлия, незнам...

Публикувано

Късметлия си.

На нокията ни от преди 15 години кабела и още не е мръднал...

На гсм кара по една год и нещо му се случва...

На лаптопа изкара две години и го заварих сцепен.. Новото е на няма и година, демек това което сега не работи, като си доближа до ухото зарядното се чува да свисти...

Зачиствах буксичките и пиновете, но и това не помогна

Вчера ми направи впечатление че не захапва от първия път ама си мислех, че нещо е замърсено и затова, но днес изобщо не захапва...

Публикувано
Аз пък на макбук зарядно никога не съм сменял и съвсем наскоро за първи път ми се прецака кабела за зареждане на телефона на стандартното място. Аз ли съм късметлия, незнам...

Ами явно и аз съм късметлия, защото дори не съм виждал прецакан кабел. На жена ми се прецакват, на телефона, но тя е над тези неща и се държи с тях немърливо.

Публикувано (редактирано)

Кабела видимо е здрав, кълча го но няма ефект...

Като се прибера ще опитам с другото зарядно

Може проблема да е в конектора на лаптопа?

Откакто дойдох във Велинград голям бевървеж...

Главната на града е разкопана и е кал и прах до небето, един дядко забравил да дръпне ръчна и сутринта намираме колите една в друга, и вечерта и проблема със зарядното....

Редактирано от Monro
Публикувано

Явно не ти е на късмет СПА столицата на Балканите.Иначе за кабелите за телефоните според мен като здравина лайтинга е много далеч от стария док конектор.Наскоро гледах брат ми как си ползваше 4са с кабел набит в телефона и как го дърпаше и въртеше наляво надясно,а направо ги бях забравил тези моменти.Сега 5-6 пъти ако го ползвам докато се зарежда и кабела започва да прекъсва

И на трите си Айфона съм сменял кабелите им ........и то оригиналните. Смятам , че всяко нещо си има период на експлоатация. Нормално е.

Редактирано от aserrr
Публикувано

По принцип съм съгласен, ама защо след 2G-то все си продавам айфоните с неизползвани кабели, а този от 2G-то(2007-ма) още ми е закачен за компа и от първото Nano(2006-та) ми е за зарядно в колата? Подчертвам, че кабелите от нано-то и 2г-то съм ги мъкнал навсякъде с мен преди да взема 5-цата, а сега са ми статично за компа, защото жена ми е с 4S. arm11 ми даде lightning кабел Bycom за петицата навремето(2013-та) и все още стои като нов. Аз не съм от пазещите и робуващите на вещи, ама като ви чета вас ме хваща страх :biggrin:

post-226-0-77862700-1439070658_thumb.pngpost-226-0-24610000-1439070702_thumb.png

Публикувано

Е, нали се сещате, че 4, 5 или дори 10 кабела не са представителна извадка от няколкостотин милиона. Някои се прецакват, други - не :-) . Късмет, да му .... майката!

Публикувано

Моят lighting се предаде след близо 3 години всекидневно използване.

5b59504858d2ea29032877464c607621.jpg

Това е първият ми скъсан кабел от 2009 насам. Докато аз съм сменил четири телефона и съответно кабела, сестра ми е сменила около десетина за същото време, т.е и човешкия фактор има значение. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Хора, това е "кабел" защо смятате че трябва да е еко разлагаем и да трае колкото една съвременна еко торбичка?

Мислите ли че този дефект не е нарочно, защото аз не мога да си представя че тази компания не може да намери материал който не се разсипва след година...

Разбирам че трябва да печелят и от аксесоарите но точно такъв вид и начин е много подло според мен.

Публикувано

Е как да не е подло! В заговора с кабелите са и масоните и ЦРУ...

Публикувано

От първо лице видях как голяма корпорация иска един от елементите в продукта й поръчан от външен доставчик да се чупи след 6 пъти по-малко сгъвания.Така че не знам за ЦРУ и масони,но явно при някои компании го има този ефект.

Публикувано

"Тайната" е да не го усуквате и ще издържи бая време. Но да, това наистина е слабото им място и много хора се оплакват.

Публикувано

За извадката: 8 години, 2 макбука и всички модели айфон, нито един скъсан кабел. 330 дни компа е с мен, зарядното също.

Публикувано

Преди време гледах някъде клипче как да се сложи пружинка от химикалка на кабела, точно в частта, където се къса на удебелението преди буксата, изглежда разумно решение. Иначе аз не си нося с мен кабела, не съм представителна извадка - първия на петицата го смених, защото не беше оригинален, с втора употреба от обява и половин година, докато продадох телефона нямах проблеми, сега този на шестицата също е на шест месеца и не е мръднал, но стои в къщи под възглавницата, навит на големи кръгове и го ползвам само вечер като зареждам - още му личат първоначалните сгъвки. Гледах някъде в нета едни сертифицирани кабели с оплетка отгоре, бяха някъде към 20 долара, мисля че биха издържали повече, но аз предпочитам оригиналния.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ее...

сега опивам с друго зарядно и не зарежда :yikes:

а.. сега зацепи, направих СМЦ ресет..

Редактирано от Monro
Публикувано

Сега трябва да прецакам и моя за да се впиша в заговора!

Публикувано

И моят е тръгнал, но все пак става въпрос за макбук про 2010. Чакам го всеки момент :)

Публикувано

Интересно.

Зарядното, което не зарежда като го сложа до ухото си и се чува жужене, а това което зарежда е абсолютно тихо :scratch:

Публикувано

Късо, брато, късо.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...