Valio Ivanov Публикувано Август 11, 2015 Публикувано Август 11, 2015 (редактирано) Случвало ли ви се е да ви пратят пратка, а да получите не това което чакате ? Днес случайно мой познат получи телефон за 20 лева вместо телефон за 20-30 пъти повече.. Редактирано Август 11, 2015 от Valio Ivanov Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 11, 2015 Публикувано Август 11, 2015 По тракинга от сайта на ДХЛ можеш да видиш пътя на пратката. Достатно голяма компания са за да ти подменят пратка. От повече от две години изпращам пратки с тях и няма случай на подмяна. Много редки случай на липсващ/изпаднал документ за пратката, но дори и в този случай има отдел който открива кашона. Ако ти трябва съдействие ми пиши на лично. Цитирай
arm11 Публикувано Август 11, 2015 Публикувано Август 11, 2015 Дали изпращачът не е пратил телефон за 20лв ? Цитирай
Valio Ivanov Публикувано Август 11, 2015 Автор Публикувано Август 11, 2015 (редактирано) Абсолютно не е телефон за 20лв изпратен. Пакета пристига при получателя просто пратката е подменена ,Баща праща айфон 6 на син. Телефонния на пратката не е същия телефонен номер който е даден от изпращата, а адреса е променен. Пратката закъснява със седмица,естествено защото не могат да се свържат с получателя. Докато той не отива да я потърси и се оказва, че нищо не може да се направи https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#safe=off&q=stolen+iphone+in+dhl Редактирано Август 11, 2015 от Valio Ivanov Цитирай
bboyg Публикувано Август 14, 2015 Публикувано Август 14, 2015 Тоест, умишлено на товарителницата е зададен грешен тел. номер и адрес на получателя, а на правилния адрес пристига пръчка? Ако лично на мен ми се случи, тоя дето е приел пратката забременява. Без значение от пола! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.