gosta Публикувано Август 15, 2015 Публикувано Август 15, 2015 Здравейте . Попадна ми безплатно един power Mac G5 докарах си го в България и се оказа ,че работи . Сегашната операционна система е 10.5.8 и след доста четене ми се поизясни , че едва ли ще мога да мина на по висока. Проблема е че не мога да намеря работеща версия на скайп . Та въпроса ми е как мога да ресторанa сегашната версия на операционната система ? Имам админската парола ,но нямам диск . Наистина ли не мога ,да премина на по висока версия на ОS и ако мога ,как да го направя? Ако не мога да кача ОSа от къде да намеря работеща версия на скайп за 10.5.8? Малко снимки с параметрите на G5-a. Благодаря предварително на отзовалите се. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gosta Публикувано Август 15, 2015 Автор Публикувано Август 15, 2015 разбрах . Както се казва -за без пари толкова. Направо за рециклиране само където се хабих да го возя тоя топуз! Благодаря Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Август 15, 2015 Публикувано Август 15, 2015 Тоя "топуз" е легенда и има доста приложения в ежедневието, при това професионални. Просто трябва да решиш, че те влече и ще разбереш. 1 Цитирай
gosta Публикувано Август 16, 2015 Автор Публикувано Август 16, 2015 Alxx дай някаква идея за какво бих могъл да го ползвам? Първоначалният ми замисъл беше да го оставя тук , България, да му кача един скайп за да мога да се чувам с майка ми и баща ми. Те имат в момента едно ПС , което е доста морално остаряло и е с боза ХР. Както знаеш и там Скайп не се поддържа и влизам през седмица с тийм вюър да деинсталирам ,преинсталирам и т.н . В общи линии ми се щеше да им оставя нещо дуракоустойчиво с OS X и да не се занимавам,че ми писна . Иначе G5 цата върви доста мазно и без грешки и ми се свиди да го хвърля пък и го возих 3000 километра...... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Yahoo! Messenger 3.0.2 Stay connected to Messenger on your mobile phone. Use webcam to share live video with your friends. Send files of any size directly to your online friends. Express your feelings in a conversation using little animated smiley faces. Make free worldwide PC-to-PC calls. Plus call regular or mobile phones in the U.S. and worldwide for as low as 1¢/min. License: Freeware Author/Publisher: Yahoo! Inc. Modification Date: July 5, 2012 Requirements: Mac OS X 10.4 or higher Download File Size: 22.0 MB https://tools.google...e/hangoutplugin https://plus.google.com/hangouts License: Freeware Author/Publisher: Google Modification Date: March 11, 2013 Requirements: Mac OS X 10.4 or higher - Requires Google+ ...или пробвай този скайп. Цитирай
Shimov Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 (редактирано) Може да се пробва Skype for Web. От друга страна бърза справка в гугъл показва този резултат. Там е описана процедура чрез която в разни файлове сменяш версията на скайп (сработило е с 2.8.0.886), така че сървърът да си мисли, че използваш по-нова версия. Редактирано Август 16, 2015 от Shimov 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.