Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

по принцип ползвам вграденото приложение за прогноза на времето но ми се иска нещо повече. Ползвал съм AccuWeather който има в западна европа опция да ти казва кога ще почне да вали или след колко време ще спре. Ако има приложение позволяващо това за БГ ще е много добре, с нотификации примерно :)

Изобщо какво приложение за времето използвате и заради кои му опции?

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Има приложения, които се справят различно според локацията, за която се гледат. Примерно това гисметео може за бг да не е ок, но за други държави да познава.

За бг гарантирам, че уиндфайндър няма грешка за вятър и дъжд, ползвам го от години и е много пред всички останали. Странно е, че синоптик са в гъбите, а уж поне за тук трябва да са адекватни. Проблемът с уиндфайндър е, че е доста специализирано за сърф и други подобни дестинации и липсват други, иначе важни за хората места.

• 0
Публикувано

Сега си разглеждах листа с приложения и открих това:

Rain Alarm Pro by Infoplaza BV

https://appsto.re/bg/YyDU6.i

Поддържа предупреждения за дъжд 15 минути преди да завали и включва и Европа. За съжаление не помня платено ли е, защото имам много приложения от промоции.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Пълен та*ак, не ми намира Стара Загора. За к'во говорим тогава?

• 0
Публикувано

От всички приложения за време, които съм ползвал досега, 2 дават най-точни прогнози - AccuWeather и Weather Underground. На първото тотално му осраха интерфейса с flat redesign-a. Второто е направо за weather geeks, има тонове ненужна информация и претрупан UI. Но ако си го пренареди човек, започва да прилича на нещо. В крайна сметка след толкова проби и тестове, си ползвам стоковия weather, защото е максимално изчистен и бърз за употреба..

• 0
Публикувано

Weather now e free сега,сложих го,не е лошо

• 0
Публикувано

Пълен та*ак, не ми намира Стара Загора. За к'во говорим тогава?

То София не намира, ти искаш Стара Загора ;)

• 0
Публикувано

Ако е само за дъжд, RainToday е безплатно и е от Meteogroup, които правят Weather Pro.

До 2 часа са сравнително точни и познават дали ще вали. Ако си на мотор, както аз съм е полезна.

• 0
Публикувано

Нещо се е скапало приложението, преди работеше.

• 0
Публикувано

Яху уедър също дава предупреждение и намира почти всички градове. За дългосрочни прогнози гледам мегауедър, не се дънят много.

• 0
Публикувано

Аз съм "ЗА" Underground, просто защото на съседната улица някой комшия има станция, която излъчва онлайн.

Почти всички други приложения ползват данните от София, независимо, че аз съм над Панчерево - на 100ина метра по високо и времето често е различно при нас, обикновенно е 1-2 гр. по-студено. Така че, ако става въпрос за конкретна локация и наблизо някой има станция, мисля, че това е най-доброто.

Вграденото приложение ми е много странно - понякога ме разпознава, в София, понякога в Кокаляне, а има случаи даже да покаже точната вилна зона в която сме. Ако обаче се опитам да я намеря в "сърч" - там такава локация няма. В сърч липсват даже и големи градове като Карлово и Хисаря. Имал съм случай в Хисаря да си разпознае града (Khisarya) но да ми показва, че навън е 16 градуса - през август, като по-същото време в Пловдив е 32... :)

• 0
Публикувано

По всички приложения, които съм пробвал, имаше едно, което имаше локация Нови хан. Сега не мога да се сетя кое е, а не ми се слагат наново всички ;)

Ако някой знае кое е, ще го черпя бира ;)

• 0
Публикувано

AccuWeather

• 0
Публикувано (редактирано)

Намерих интересно холандско приложение за Европа с радар и нотификации за дъжд и гръмотевици, да видим дали е коректно :)

icon175x175.png

https://itunes.apple.com/us/app/meteoplaza-complete-weather/id985258927?mt=8

Редактирано от profusion
  • 0
Публикувано

Пълно е с гадни реклами и не видях опция за плащане, моментално изчезва от телефона ми.

• 0

Реклами?! при мен няма никакви?!....

Ето така е при мен като това:

screen322x572.jpegscreen322x572.jpeg

Редактирано от profusion
  • 0
Публикувано

Точно на долния екран влязох и половината отгоре стана реклама на бебефон или нещо подобно, странно защо при теб ги няма.

Ето го след повторно слагане:
0f17cb14a762c9c5e1afcc3550d35a65.png
  • 0

Нямам, ръчкам го от 10мин, ама може би защото съм си изключил от системните локациите всички там локейшън-ад-шитове, освен това като ме пита му забраних да ползва ГПС-а и си написах града ръчно....Знам ли?

Редактирано от profusion
  • 0
Публикувано

Може и затова да е, аз му разреших да ги ползва, както и да е, не е моето приложение. :)

• 0
Публикувано

О да изглежда ужасно. Ако се появят бебефони и аз махам....

• 0
Публикувано

То и без рекламите изглежда ужасно

• 0
Публикувано

Е то важното да ме предупрежвава коректно, па приложението да не мислиш че ще го отварям :)

• 0
Публикувано

WeatherPlus най доброто

3042991a19fc8ee3f70167c83c973df2.png

• 0
Публикувано

Дефинирай кое му е най-доброто? Sense UI от HTC или нещо невидимо за нас?

• 0
Публикувано

Програмата с най-точна прогноза за България винаги е била и остава да бъде AccuWeather. Интерфейсът не е на 6, но просто там са най-точните прогнози.
Иначе на часовника ползвам Carrot. Много добри редактируеми компликации има, но понякога не е точна прогнозата (пише, че вали, а то е облачно с малко слънце :) ).

Sent from my iPad using Tapatalk

• 0
Публикувано

Ще ги тестваме и двете, нямаше да е зле един от екраните да е зает с една от двете. Без нищо да цъкаш, само слайдваш надясно и хоп, времето с детайли :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...