Богдан Лозев Публикувано Август 18, 2015 Публикувано Август 18, 2015 Здравейте ! Имам страшно лош късмет при избора на смартфони. За сега съм сменил 2 в рамките само на година. Знам, че това е форум за продукти на Ябълката, но бих искал да ми помогнете обективно , защото се чудя между iPhone 6 или Samsung Galaxy S6. Нямам проблем да сменя андроида с iOS, ще му свикна, но вашите мнения ще ми помогнат и дано обърна лошия късмет с главата надолу. п.с. Прощавайте ако темата не е в правилния раздел. Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 18, 2015 Публикувано Август 18, 2015 Аз като дългогодишен ползвател на ес серията на Самсунг ще ти кажа - взимай смело iPhone 6! От една година ползвам продукти на Apple и съм очарована - редовни ъпдейти, безпроблемна работа, перфектни приложения, просто песен! Гледах шестицата на Самсунг, гледах и версията й с огънатия екран - не ми харесаха, не стои добре в ръката, няма го ефекта уау, не може да ме накара да го взема. 11 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 18, 2015 Публикувано Август 18, 2015 Имам жалъкси ес6 на бюрото от няколко дни(на познат е). Ако започна да бълвам, ще ме изгонят от форума за лош речник. Нито телефонът ме кефи(въпрос на вкус), нито софтуерът работи като хората, а обслужващия софтуер за компютъра оставям без коментар. Толкова са безидейни, че даже са изкопирали инсталационния интерфейс на kies3 от iTunes. Наркомани... 7 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 18, 2015 Публикувано Август 18, 2015 Alxx, не се занимавай с Кийс, изтегли Odin, иначе може да стане беля, програмата е боклук откакто съществува, за флашване само Один! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Август 18, 2015 Публикувано Август 18, 2015 От как съществува iPhone, не съм ползвал друг телефон. Тази година реших да пробвам Андроид и се спрях на S6. Повярвайте ми още не мога да се побера в кожата си от яд, че съм направил тази ужасна грешка. С нетърпение чакам новия iPhone за да се оттърва от тази глупост Андроид. 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Август 18, 2015 Публикувано Август 18, 2015 Alxx, не се занимавай с Кийс, изтегли Odin, иначе може да стане беля, програмата е боклук откакто съществува, за флашване само Один! Sent from my iPhone using Tapatalk Същия х*й. Както и да го сучеш, андроид е недоразумение. 4 Цитирай
mirror Публикувано Август 19, 2015 Публикувано Август 19, 2015 Ако iPhone не съществуваше щях да си карам Nokia-та със Symbian. 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 19, 2015 Публикувано Август 19, 2015 За съжаление Symbian го убиха, беше интересна ОС. Не съм си играла с уиндоуските нокии, но не ме и влече тая система. Андроид беше хубава идея, но фрагментацията я унищожи, сега се опитват да наложат някои ограничения, но става още по-зле. Докато iOS е под контрол, ще си остане най-добрата ОС. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
rooibos Публикувано Август 19, 2015 Публикувано Август 19, 2015 (редактирано) Здравейте ! Имам страшно лош късмет при избора на смартфони. За сега съм сменил 2 в рамките само на година. Знам, че това е форум за продукти на Ябълката, но бих искал да ми помогнете обективно , защото се чудя между iPhone 6 или Samsung Galaxy S6. Нямам проблем да сменя андроида с iOS, ще му свикна, но вашите мнения ще ми помогнат и дано обърна лошия късмет с главата надолу. п.с. Прощавайте ако темата не е в правилния раздел. Богдан, Едва ли си очаквал тук да ти пропоръчат самсунг. Ако парите не са проблем (а те май не са) вземи си телефон от епъл. Имат си някой недостатъци, не са перфектни, но в сравнение с останалото на пазара са най-добри. Деси спомена за Windows телефоните, ами дори и те са по-добре от самсунг. Говоря от личен опит. Успех. Редактирано Август 19, 2015 от rooibos 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 19, 2015 Публикувано Август 19, 2015 Е, то парите вече са едни и същи, даже май Самсунга е по-скъп, но тук и поддръжката има значение, защото примерно моята първа шестичка имаше изгорял пиксел, направо се бях отчаяла, но ми я смениха на деня от Теленор. За Самсунг гарантирам, че няма да има такъв успех, ще сучат, ще въртят, но няма да се замени. Примерно S3 когато се пукаше рамката масово, го приеха за гаранционен дефект и сменяха, но на Note 3 пак за същия проблем изклинчиха и не се признава. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Август 19, 2015 Публикувано Август 19, 2015 Не знам за цените, но iPhone все още си държат цените над 1000 лв. за чисто нов, а Самсунг S6 вече го намирам за 850 нов. Цитирай
Богдан Лозев Публикувано Август 19, 2015 Автор Публикувано Август 19, 2015 Благодаря Ви много хора , радвам се, че има толкова отзивчиви от вас, които да помогнат Цитирай
aserrr Публикувано Август 19, 2015 Публикувано Август 19, 2015 И правилния избор предполагам разбра кой е. Цитирай
newabv Публикувано Август 21, 2015 Публикувано Август 21, 2015 Малиии... Аз си мислех, че само аз съм се излъгал да пробвам това недоразумение галакси с6..! Едвам го изтраях 20 дни, ама за това време и аз мога бая да избълвам по него. 1 Цитирай
djokando Публикувано Август 21, 2015 Публикувано Август 21, 2015 Аз и Ноут 4 тествах , но се запали докато го зареждах )) Писах на Самсунг да питам защо ? Те ми викат ще ви компенсираме с калъвче ) Една камера има тази марка ..другото са нерви..нерви... Когато избереш да не правиш избор - правиш избор, защото избираш да не избираш. 1 Цитирай
Monro Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 Препоръчайте смартфон с андроИд над 4.5 екран актуален и добър модел, без значение марка. Цена до 1000лв. За мой близък роднина, но нямам наблюдения за други марки и модели и не зная какво да му препоръчам. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 Не е точно така, с този размер на екрана трудно ще се намери нещо читаво, флагманите вече са доста по-големи. Sony Z5 Compact е близо по размер и с добри параметри, цената е близо до колкото видях - 930 е в емаг, при оператор не знам. Корейците нямат добро предложение с подобен размер. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 То да ти кажа и аз не съм прочела добре, колегата е писал над 4,5 инча, което вече прави задачата въпрос на вкус, който и флагман да хареса, все има защо. Между другото в момента Теленор имат някаква промоция с намаления до 150лв, ако е абонат може да погледне при тях. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 Препоръчайте смартфон с андройд над 4.5 екран актуален и добър модел, без значение марка. Цена до 1000лв. За мой близък роднина, но нямам наблюдения за други марки и модели и не зная какво да му препоръчам. Препоръчвам ти с кеф LG G4 и няма да съжалява човека за миг дори. Най-добрата камера на пазара (според мен), добра батерия, чудесна поддръжка и оптимизация, а цената е повече от чудесна вече. Цитирай
Tarashev Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 Сори също е опция. Ама въпрос на вкус! 23 мегапиксела камера, вградено Радио и т.н. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.