Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

След работа си пъхнах лаптопа в чантата и тръгнахме към морето. Вечерта в Бургас го извадих от чантата включих го и няма клик работеше само десен бутон и движението на курсора и така и с външна юсб мишка. Отидох до мола, че не си нося меджик маус-а и там същата работа само десен бутон реагира. Успях да подкарам клик с външната мишка колкото да направя формат и чиста инсталация, но и това не помогна. След всичко това остана десен клик с външна мишка и движение на курсора от тъчпада от който изчезна дори и десния клик от него. Преди преинсталацията пробвах и ресетите и, но не помогнаха. Ще отива към криейтив, но ако някой има идея нещо да спася лев ще съм доволен.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Свали капака и батерията - под нея се вижда винтчето на тъчпада, с което се регулира ходът му. Лентовият кабел там е също за тъчпада. Виж с винта свободния ход и дали не лепне. Презакачи и конектора ако няма ефект от винтчето.

Публикувано

@turieca,

Погледни батерията дали приляга добре в гнездото, имах същия случай на macbook на който бетерята беше издута, след като оправих самите елементи вътре в батерията, нещата си дойдоха на място. Ако машината работи нормално без батерия, значи батерията опира яко в тъчпада и от там идва проблема.

Публикувано

Д

имах същия случай на macbook на който бетерята беше издута,

Аз също и първото,което спря да работи,беше клика.

Публикувано

Благодаря за съветите, но нямам с какво да отворя. Изпращам го днес в криейтив да го видят. При мен си щрака тъчпада, а нямам клик дори с външна мишка. Незнам има ли връзка. Ще пиша като има резултат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Еър 2012 на Черноморец съм нямам нищо в мен.

Публикувано

На Air 2012 e звезда (5-ца) винта, докато на MacBook Pro 2012 е обиновена кръстачка.

2nbf5m9.png

Ако нямаш правилната отвертка, не те съветвам да напъваш винтовете (само ще затрудниш хората след теб да го отворят). А за click-a, на мен не ми става много ясно.... Кликане си има нормално, но просто функцията не е там?? От там следва батерията да не пречи на trackpad-a. След преинсталация (какво и как преинсталира?) си е пак същото... (тук вече е странно). На мен ми е най-интересно защо от външна мишка да не иска да select-ва... Тap to click от Settings пробва ли го?

Публикувано (редактирано)

Аз само с тап то клик го ползвах. Щракането го има функцията я няма. С външна миша успях да форматирам и да направя чиста инсталация на Йосемити, като до момента на стартирането на операционната система външната мишка работеше, а след това отново само десен клик, а тракпада изчезна и и десния. Движението на курсора си е нормално няма клика и влаченето с три пръста също.

Редактирано от turieca
Публикувано

Reset SMC и reset pram прави ли?

Публикувано

Саше и той е тук:) Събрахме се:)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...