The Shaman Публикувано Април 18, 2009 Публикувано Април 18, 2009 by stelmax 1. Свалете темата http://www.megaupload.com/?d=JTSGB5A4 . 2. Поставете я в /Library/Themes/ 3. От WinterBoard:Активирате темата и я поставяте най-отгоре в списъка. 4. Можете да сменяте тапета от LockBackground.png’s в папката с темата или по свое желание. 5. В архива са DoubleTopBar Lock, DoubeTopBar Combo, DoubleTopBar SliderNEW. Миро имаше направен подобен. Някой може ли да ме светне как да разкарам системните дата и час от локскрийна? Цитирай
mupo Публикувано Април 18, 2009 Публикувано Април 18, 2009 Спомням си, че доста си играх да си го направя това и на следващия ден излезе DoubleBar LockScreen За махането на стандартния часовник съм споменал тук. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 18, 2009 Автор Публикувано Април 18, 2009 Да, това го намерих, но четох някаде, че освен заместването на LockClock трябва да се сложи и редактиран .plist файл или не е вярно?? Слагам твоето пък ще видим де. Готово, но остава датата... Цитирай
mupo Публикувано Април 18, 2009 Публикувано Април 18, 2009 За да разкараш и датата виж този архив. Цитирай
Arwuen Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 Така всичко стана супер при мен, само дето не мога да си сменя wallpapera по стандартния начин(остава този от темата(някакъв робот)), а именно да си избера снимка и просто да я задам като фон...ще ви помоля да ми кажете как да си сложа друг фон , само по подробно ако може че да не опетлая нещо... мерси предварително Цитирай
The Shaman Публикувано Април 22, 2009 Автор Публикувано Април 22, 2009 От Winterboard-> User Lock Background, дай му отметка и го придвижи най-горе в листата. Цитирай
Arwuen Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 Невероятно бързи... то колко просто било а аз не се сетих...благодаря още веднъж Цитирай
mupo Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 User Lock Background никога не съм го ползвал, така че ще дам други варианти. 1. Харесваш си тапет, преименуваш го на LockBackground.png и го слагаш в темата (DoubleTopBar Lock) 2. Изтриваш LockBackground.png от темата (DoubleTopBar Lock) и си слагаш какъвто желаеш директно от телефона. Цитирай
Arwuen Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 Миро направих точно това преди да попитам още и тела се рестартира няколко пъти Сега не мога да го подкарам постоянно ми се рестарира не мога да вляза във фаиловете на тела не ми зарежда и постоянно се рестартира някакви идеи как да го оправя Цитирай
The Shaman Публикувано Април 22, 2009 Автор Публикувано Април 22, 2009 Няма как да е станало заради начина описан от Миро! Аз съм го направил по същия метод защото така активираш само една опция а не две. Нещо друго си омазал. Цитирай
Arwuen Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 Ами чесно да ти кажа нз какво стана, не съм пипал друго...важното е че след няколко рестарта се оправи само и всичко сега е ок, пак ви благодаря за бързите реакции Цитирай
mupo Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 Миро направих точно това преди да попитам още и тела се рестартира няколко пътиСега не мога да го подкарам постоянно ми се рестарира не мога да вляза във фаиловете на тела не ми зарежда и постоянно се рестартира някакви идеи как да го оправя Преди да пиша ги пробвах двата начина, за да съм сигурен, че ще станат с тази тема, затова и The Shaman ме изпревари Опитай с iFunBox да влезеш в телефона и да изтиреш темета или да й преименуваш папката, за да не се зареди от WinterBoard. Edit: Пак ме изпреварихте докато опитам дали iFunBox намира телефона преди да е заредил Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.