The Shaman Публикувано Септември 14, 2016 Публикувано Септември 14, 2016 Мисля, че и това зависи от тази опция Цитирай
peppu Публикувано Септември 14, 2016 Публикувано Септември 14, 2016 Аз говоря за ОТА ъпдейта. Одеве проверих настройките на тела и всички ъпдейти са off. Иначе преди ъпдейт винаги влизам в storage & icloud usage за да изтрия сваленото, защото ъпдейтвам само през компа. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 14, 2016 Автор Публикувано Септември 14, 2016 5 hours ago, The Shaman said: Мисля, че и това зависи от тази опция Тцъ, тегли го без да те пита. Дразни, дейба. 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 14, 2016 Публикувано Септември 14, 2016 Ми спрете нотивикацийте на аппстора и тогава и да го изтегли, няма да дразни и да напомня за себе си и готово . Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 14, 2016 Публикувано Септември 14, 2016 Е как бе... Аз до сега сам съм си цъкал доунлоадSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Русев Публикувано Септември 14, 2016 Публикувано Септември 14, 2016 Ми спрете нотивикацийте на аппстора и тогава и да го изтегли, няма да дразни и да напомня за себе си и готово . То излиза като нотификация в Settings, а не в appstore Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 15, 2016 Публикувано Септември 15, 2016 22 hours ago, Русев said: То излиза като нотификация в Settings, а не в appstore Sent from my iPhone using Tapatalk Някак ми се стува, че се дърпате от решението Пак казвам, разгледайте си ус-вата и се зачетете. Нотификейшъна за софта е от апп стора, освен ако не теглиш софта от гугъл плей . Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Говорим за досадната единица на Сетингс която седи Цитирай
HITMAN Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Трябва да имаш джейл, не помня кой беше туика от сидия, който се инсталираше. Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 IconTool примерноSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Аз пък не говорех изобщо за баджа а за автоматичното сваляне. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Така като гледам май е необходимо да се продължи и избистри темата на някоя маса 3 Цитирай
peppu Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 преди 6 минути, The Shaman написа: Аз пък не говорех изобщо за баджа а за автоматичното сваляне. Именно. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 1 hour ago, gorgior said: Нотификейшъна за кой софт? Ако е за ФБ излиза в Апстор-а, ама за фърмуера излиза в Сетингс. Поне на iOS 8.1.2 е така. Пояснявам пак - свалянето се спира от updates , а досадната единица и изкачането на прозореца от notifications> app store . Да спират се всички известия за ъпдейт и на приложенията, но на мен всички са ми досадни така или иначе Направете аналог с mac OS за ъпдейтите , тези които ползват рязбира се имам в предвид . Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 И при спрени нотификации пак си седи Цитирай
peppu Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 Пичове, ще съм ви много благодарен, ако кажете нещо за процесорите произведени от Самсунг и тези от TSMC. Видях, че моя е Самсунг, но не зная каква точно е разликата, а съм сигурен, че все някой от вас е по-запознат. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 16, 2016 Публикувано Септември 16, 2016 5 hours ago, Pe6o666 said: Няма мърдане Стига бе !?!?!? На мойте 2та е така и не съм видял ъпдейт, ако не го чекна ръчно, на жената е на обратно интам се сваля ... 1 Цитирай
MM-iphone Публикувано Октомври 13, 2016 Публикувано Октомври 13, 2016 Здравейте колеги . Имам много странен проблем става въпрос за Iphone 6s plus. Долу около едното болтче около lightening порта се получават пукнатини . Корпуса се е спукал около един мм , телефона никога не е изпускан или удрян .Някой с подобен проблем ? Цитирай
SpAwN Публикувано Октомври 14, 2016 Публикувано Октомври 14, 2016 Доста подобни оплаквания по западните форуми. С две думи- корозия на алуминия...Има стотици подобни на твоя проблем, тръгне ли веднъж - няма оправия освен замяна, която в повечето случаи бива отказвана, тъй като се приема за козметичен дефект. Цитирай
MM-iphone Публикувано Октомври 14, 2016 Публикувано Октомври 14, 2016 Телефона има още 2 месеца към Креатив център, дали онлайн мога да ги попитам дали гаранционно ще го заменят ? Цитирай
algor Публикувано Октомври 15, 2016 Публикувано Октомври 15, 2016 Няма как да ти отговорят без протокол от сервиза им, а това се случва след тест и пълен преглед. Тоест апарата ще трябва да отиде при тях за ден, два или пет. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.