Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Мисля, че и това зависи от тази опция

• Отговори 673
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

68

• dessyteneva

41

• algor

39

• DreamcatcheR

38

Публикувано

Аз говоря за ОТА ъпдейта. Одеве проверих настройките на тела и всички ъпдейти са off. Иначе преди ъпдейт винаги влизам в storage & icloud usage за да изтрия сваленото, защото ъпдейтвам само през компа.

Публикувано
5 hours ago, The Shaman said:

Мисля, че и това зависи от тази опция

Тцъ, тегли го без да те пита. Дразни, дейба.

Публикувано

Ми спрете нотивикацийте на аппстора и тогава и да го изтегли, няма да дразни и да напомня за себе си и готово .

Публикувано

Е как бе... Аз до сега сам съм си цъкал доунлоад

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
Ми спрете нотивикацийте на аппстора и тогава и да го изтегли, няма да дразни и да напомня за себе си и готово .

То излиза като нотификация в Settings, а не в appstore :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано

Няма скриване...

Публикувано
22 hours ago, Русев said:

То излиза като нотификация в Settings, а не в appstore :(

Някак ми се стува, че се дърпате от решението ;) 

Пак казвам, разгледайте си ус-вата и се зачетете. Нотификейшъна за софта е от апп стора, освен ако не теглиш софта от гугъл плей .

Публикувано

Говорим за досадната единица на Сетингс която седи

IMG_5751.PNG

Публикувано

Трябва да имаш джейл, не помня кой беше туика от сидия, който се инсталираше.

Публикувано

IconTool примерно

Публикувано

Аз пък не говорех изобщо за баджа а за автоматичното сваляне.

Публикувано

Така като гледам май е необходимо да се продължи и избистри темата на някоя маса :D

Публикувано
преди 6 минути, The Shaman написа:

Аз пък не говорех изобщо за баджа а за автоматичното сваляне.

Именно.

Публикувано
1 hour ago, gorgior said:

Нотификейшъна за кой софт? Ако е за ФБ излиза в Апстор-а, ама за фърмуера излиза в Сетингс. Поне на iOS 8.1.2 е така.

Пояснявам пак - свалянето се спира от updates , а досадната единица и изкачането на прозореца от notifications> app store . Да спират се всички известия за ъпдейт и на приложенията, но на мен всички са ми досадни така или иначе :D

Направете аналог с mac OS за ъпдейтите , тези които ползват рязбира се имам в предвид .

Публикувано

И при спрени нотификации пак си седи

Публикувано

Няма мърдане

Публикувано

Пичове, ще съм ви много благодарен, ако кажете нещо за процесорите произведени от Самсунг и тези от TSMC. Видях, че моя е Самсунг, но не зная каква точно е разликата, а съм сигурен, че все някой от вас е по-запознат.

Публикувано
5 hours ago, Pe6o666 said:

Няма мърдане

Стига бе !?!?!? 

На мойте 2та е така и не съм видял ъпдейт, ако не го чекна ръчно, на жената е на обратно интам се сваля ...

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте колеги . Имам много странен проблем става въпрос за Iphone 6s plus. Долу около едното болтче около lightening порта се получават пукнатини . Корпуса се е спукал  около един мм , телефона никога не е изпускан или удрян .Някой с подобен проблем ?

Публикувано

Доста подобни оплаквания по западните форуми. С две думи- корозия на алуминия...
Има стотици подобни на твоя проблем, тръгне ли веднъж - няма оправия освен замяна, която в повечето случаи бива отказвана, тъй като се приема за козметичен дефект.

Публикувано

Телефона има още 2 месеца към Креатив център, дали онлайн мога да ги попитам дали гаранционно ще го заменят ?

Публикувано

Няма как да ти отговорят без протокол от сервиза им, а това се случва след тест и пълен преглед.
Тоест апарата ще трябва да отиде при тях за ден, два или пет.

• Aveliky unpinned this topic

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...