imanev Публикувано Септември 20, 2015 Публикувано Септември 20, 2015 Здравейте, Търсих много и не намерих, но реших да попитам и тук: Може ли да се настрои нотификейшън, който да ме известява за висок сърдечен ритъм? Интересува ме при бягане да мога да си настроя горна граница на пулса и часовника да ме известява за достигането и, а не постоянно да си гледам часовника. Повечето фитнес часовници имат такава опция, но тук нещо не я откривам. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 20, 2015 Публикувано Септември 20, 2015 Няма такава опция. Може би някое 3rd party приложение би могло да я поддържа. Но това ще е само след като излезе Watch OS2 ъпдейта, който доколкото рабрах, скоро няма да го видим, защото Епъл са изцяло са насочили сили към оправяне на бъгове в iOS9. 1 Цитирай
imanev Публикувано Септември 21, 2015 Автор Публикувано Септември 21, 2015 Странно ми се вижда епъл да са го закъсали от към програмисти и всичките им налични сега да се занимават с iOS 9, ама знайш ли ;-) Иначе благодарско за отговора :-) Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 21, 2015 Публикувано Септември 21, 2015 Качвай ъпдейта и виж какво ново, може пък да те зарадват още тази вечер. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.