Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Както се разбира от заглавието.. Препоръката ми е да не си купувате фалшиви iPhone кабели, защото.. Лошо за вас :)

Първо.. Не всички работят добре. С едни не може да се прави рестор, с други не може да се синхронизира..

Второ.. Чупят се прекалено лесно :D

Работя си аз с iPhone-a и по едно време нещо го бутнах без да искам. Падна на земята и се чу някакво чупене. Веднага помислих, че е нещо сериозно и когато го вдигнах.. Гледам, че буксичката на кабела е на части :D

Ето ви малко снимки, да се посмеете!

c556fc07d4d232192104da405308eed5_120x90.jpg 8b0defd7f069aa688e13726e5bd9e14d_120x90.jpg

• Answers 57
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• Alxx®

6

• Grievous

5

• The Shaman

5

• PunkoHead

3

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Адски недоволен съм от оригиналните аксесоари (поне тези които ми дадоха с телефона от Глобул). След 3 месеца ползване слушалките на 3Gs-а се скъсаха долу при жака (явно, когато съм сядал се е огъвал) и в момента събирам пари за слушалки и виждам интересни предложения във форума.И USB-то тръгна да се къса по същия начин, но го забелязах на време и го увих със солидно количество изолирбанд. За сега не дава проблем ,но тези китайски аксесоари направо са под всякаква критика. С оглед на качеството не вярвам всички неоригинални аксесоари (с изключение на зарядни) да са пълен боклук :naughty3:.

• 0
Публикувано

Аз лично до момента не съм ползвал кабела който доиде със телефона използвам един кабел то айпод класик последното поколение което пуснаха през 2008 и след 2 години и половина по4ти по4на да се къса доло при ЮСБ-то и горе при жака за сега намерих моменто решение като закърпих със силикон( който го продават на пръчки и го слагаш в един пистолет и той го топи работи без отказно до този момент) а иначе един колега си купи кабел на белкин и ми изглежда в пъти по качествен и здрав. ако ми се прецакат всички налични кабели бих си купил такъв а не на епъл оригинален.

• 0
Публикувано

Задъхах се докато ти прочета мнението. То бива сбъркана пунктуация, ама чак пък липса на такава! Три реда = едно изречение. Похвално! :)

За да не съм офтопик - ползвам неоригинален кабел за зареждане, защото изолацията на оригиналния му събрат се напука по дължина още на втория месец (а се ползваше статично).

• 0
Публикувано

На мен 30-pin кабелът на 4ката държи втора година без никакви следи от употреба (освен мръсотията, разбира се), така че ми е трудно да си представя какво си му правил за да изглежда така (предвид, че моя го разнасях всеки ден в продължение на година преди да си купя айпада) ^^ И все пак, lightning кабелът също изглежда държелив и за момента няма признаци за късане.

• 0
Публикувано

Съгласен с Килера. Моя от четворката го ползвам и на клиентски телефони (по около десетина на седмица) и не е мръднал.

• 0
Публикувано

За шест години ползване на iPhone, никога не съм сменял кабел. Ще добавя, че и нокога не ми се е накъсвал.

Ето това бих нарекъл внимателна употреба.

И защо нова тема, като има сходна?

А да, да може после да кажеш "Кой ми изтри мнението?".

• 0
Публикувано

Кабела от iPod nano ми е в колата за седма година. От две настъпвания с крак му е понапукана пластмасата на 30 пиновия конектор, иначе е ок. Кабела от 2г-то на жена ми е закачен на мака - за да не съм голословен:post-226-0-60134700-1367690139_thumb.jpg

Не знам какво си му правил, направо ме хвърляш в тъч. Иначе, от 2г-тата насам, действително са по - слаби. Причината е, че от 2007-ма е забранена употребата на PVC и кабелите се правят от биоразградима пластмаса, която има по - нисък праг на стареене.

П.П. Да отбележа :smile: : с тези кабели са направени рестори на стотици телефони. Аз ли съм твърде нежен, не знам :tooth:

• 0
Публикувано

На 4 още първата година се скъса!!

• 0
Публикувано

Този започва шести месец и все още се виждат извивките от оригиналното окомплектоване.

uruduzy3.jpg

• 0
Публикувано

Излиза, че някои хора просто нямат късмет :)

• 0
Публикувано

Като дърпаш кабела, естествено, че ще се скъса.

• 0
Публикувано

Еее,като почвате така ваобще несъм го дърпал паза си неща няма значение какво е ;)

• 0
Публикувано

Като гледам как си го пазил - че чак корозионен ефект е получил :)

Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!

• 0
Публикувано

Имах предвид снимката на Михов.

• 0
Публикувано

Това не е ли само един кабел?!Чак пък да го пазя?!Естествено,че се късат!Ако ползваш телефона включен в зарядното,или носиш кабела по джобове(като мен) ...Да го е... и кабела,сега ще почна и него да го мисля!

• 0
Публикувано

Продавам калъф за кабел, с протектор за буксата :tooth:

Шегата настрана, кабела от нано-то има капачки за буксите ;)

• 0
Публикувано

Гогиш, повярвай ми, не съм го носил само в задника си;) Една година с телефони си вадих хляба, не че сега не продължавам. Кабел обаче не съм късал! Не ме разбирайте погрешно... Радвам се на късачите! Щях ли да продам толкова жица ако не бяха те ;)

• 0
Публикувано

аз си купих от мултирама зарядно за кола за 40лв преди година и то така и не проработи... явно така съм ги проклел че днеска гледам веригата магазини спряла дейността си в България.

• 0
Публикувано

Купих vga adapter за iPhone и не работи защо а в магазина на продавача на негов тел работи

• 0
Публикувано

Mehmed, защо не отидеш и го попиташ, ей така приятелски ти го казвам ;)

• 0
Публикувано

Купих vga adapter за iPhone и не работи защо а в магазина на продавача на негов тел работи

Зависи какво разбираш под работи. С твоя телефон (ако в профила е верен iPhone 4) през VGA изкарваш слайдшоу снимки или клипче. Миръринг - да виждаш целия екран, се поддържа от iPhone 4S.

http://store.apple.com/us/product/MC552ZM/B/apple-vga-adapter?fnode=3a

• 0
Публикувано

Някой да е купувал кабел за 4/4С от ебей и да е доволен. Питам защото скоро ще ми трябва, а не искам да купувам боклук, или пък да дам на Епъл 15+ паунда за кабел.

• 0
Публикувано

ОК са! Купих два, преди около 5 месеца. За 4s и за iPad 2. Всичко работи, прехвърля и т.н. без проблем! Единственото което гледах като купувах, бе да пише Genuine Apple.... , пък колко е вярно...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

• 0
Публикувано

От интернет си е късмет на какво ще попаднеш. Няма гаранция дори и да купиш най-скъпия. Аз лично съм си купувал от китайски сайтове и съм попадал на кабели, който още продължават да работят и няма проблеми и в същото време се наложи да си купя батерия за една нокия от ebay - отново закупих най-скъпата от избора на 20 батерии ( всичките гарантиращи оригинална батерия ) и резултата е умопомръчаващ. На нокия която караща с оригиналната батерия по 4-5 дни нормални разговори, сега едвам изкарва един. Поръчал съм си отново от китайците и имам чувството, че ще се държи доста по-добре. Проблема е, че по ebay вече продава всеки и изобщо няма гаранция на какво ще попаднеш. От сайтовете, поне продават с години и като че има идна идея по-голям шанс за нещо качествено.

• 0
Публикувано

Koгато излезе 5-цата ми попадна един кабел от ибей и работеше идеално, докато не сложих ios7.. Там има проблеми - не зарежда добре и изписва съобщението, че не е съвместим. От друга страна имам и менте преходник 30пин-лайтинг. Ползвам го за стария ми док за компютъра. Работи - зарежда и синква. Но пак изписва съобщението за несъвместимост.. Та - божа работа. Зависи на какво попаднеш. Най-добре е да четеш дали е напълно съвместим с iOS7 или да пишеш на продавача..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...