Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Както се разбира от заглавието.. Препоръката ми е да не си купувате фалшиви iPhone кабели, защото.. Лошо за вас :)

Първо.. Не всички работят добре. С едни не може да се прави рестор, с други не може да се синхронизира..

Второ.. Чупят се прекалено лесно :D

Работя си аз с iPhone-a и по едно време нещо го бутнах без да искам. Падна на земята и се чу някакво чупене. Веднага помислих, че е нещо сериозно и когато го вдигнах.. Гледам, че буксичката на кабела е на части :D

Ето ви малко снимки, да се посмеете!

c556fc07d4d232192104da405308eed5_120x90.jpg 8b0defd7f069aa688e13726e5bd9e14d_120x90.jpg

• Answers 57
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters For This Question

• Alxx®

6

• Grievous

5

• The Shaman

5

• PunkoHead

3

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Аз също имам кабели купувани от EBay, още от първата бета изписва, че не е съвместим. Но зарежда нормално, синхронизира и минава Restore , без проблем. Единственно ме дразни това съобщение, 10 кабела за 8$ ...... Без коментар!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Не е нужно да си трошим нервите, ето го решението:

products_7331_185016643913638_wooven-lightning-to-usb-cable-kabel-s-vyjena-opletka-za-iphone-5-ipod-touch-5-ipod-nano-7-ipad-4-i-ipad-mini-bql_-1255848403.jpg

• 0
Публикувано

Днес купих телефон Iphone 5s втора ръка, но беше чисто нов, или поне така трябваше да е, телефона беше с лепенките всичко комплект, само че зарядното ми се струва малко калпаво усб-кабела тънък не пише нищо по него, а зарядното е квадратно не е продалговато като другите, на него пише

Designet by Apple Californiа има и ябълката нарисувана по надолу пише Made in china

• 0
Публикувано

На миналия ми Iphone, беше твърд кабела и зарядното някакво продълговато, това е малко квадратно и кабела е мек и тънък :(

• 0
Публикувано

Моля някой колега да слее темата с тази за фалшивите зарядни и кабели.

• 0
Публикувано (редактирано)

Абсолютно не.

Как мога да видя, колко пъти е зареждан телефона? или колко време е ползван?

Редактирано от core2core
  • 0
Публикувано

iBackupBot->More Information -> брой цикли на батерията

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...