Asen_77 Публикувано Октомври 6, 2015 Сподели Публикувано Октомври 6, 2015 Вече има бройки из форума, не е ли време да ги видим и оценим? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 kal1ch Публикувано Октомври 6, 2015 Сподели Публикувано Октомври 6, 2015 Ако се организира нещо около Варна мога да присъствам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Asen_77 Публикувано Октомври 6, 2015 Автор Сподели Публикувано Октомври 6, 2015 Опита до сега показва, че такива срещи се случват в София. Нека да видим как ще се развие тази идея де. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mirror Публикувано Октомври 9, 2015 Сподели Публикувано Октомври 9, 2015 Айде на 7.11.2015г. да се посъберем!!!!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 gogi6 Публикувано Октомври 9, 2015 Сподели Публикувано Октомври 9, 2015 Идвам 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Asen_77 Публикувано Октомври 9, 2015 Автор Сподели Публикувано Октомври 9, 2015 Гоце само да даде новия адрес на кръчмата и отиваме там. Вече сме трима. Още двама, трима са сигурни ако не са възпрепядствани на датата. Софиянци, засрамете се! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mirror Публикувано Октомври 9, 2015 Сподели Публикувано Октомври 9, 2015 Ама в София има ли софиянци?! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Октомври 9, 2015 Сподели Публикувано Октомври 9, 2015 +me 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mirror Публикувано Октомври 9, 2015 Сподели Публикувано Октомври 9, 2015 Айдеееее 4-ма. @algor?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Asen_77 Публикувано Октомври 9, 2015 Автор Сподели Публикувано Октомври 9, 2015 Сашо и Сашо/алгор имах предвид. Както и MMJ разбира се Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Октомври 9, 2015 Сподели Публикувано Октомври 9, 2015 Абе аз викам, ако се посъберем как си е ред, да скокнем пак в Мр. Пица, в Лозенец. Идеален им е вторият етаж за срещи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Asen_77 Публикувано Октомври 28, 2015 Автор Сподели Публикувано Октомври 28, 2015 7-ми наближава. Ще потвърждаваме ли някакви бройки за да запазим место в пицарията? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mirror Публикувано Октомври 28, 2015 Сподели Публикувано Октомври 28, 2015 За 7.11 @mirror @gogi6 @Alxx® @Asen_77 @neol23 7-ми наближава... Засякохме се Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Октомври 28, 2015 Сподели Публикувано Октомври 28, 2015 На седми имам изтощително пътуване до Свищов и не мога да обещая, че ще съм в състояние да дойда. Освен това, отново не съм сам и се съобразявам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Asen_77 Публикувано Октомври 28, 2015 Автор Сподели Публикувано Октомври 28, 2015 Сега разбрах, че и аз няма да мога за събота 7-ми. Ако нямате против да го преместим за неделя 8-ми. Може и да е следобедно например? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mirror Публикувано Октомври 28, 2015 Сподели Публикувано Октомври 28, 2015 Явно на някой булката е на изпит, а на друг празнува РД. Хайде на 8-ми. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 gogi6 Публикувано Октомври 29, 2015 Сподели Публикувано Октомври 29, 2015 Аз май и за двата дни ще успея 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 MMJ Публикувано Октомври 29, 2015 Сподели Публикувано Октомври 29, 2015 Както и MMJ разбира се Чат-пат си влизам във форума, не знам как съм я пропуснал тази тема... едва днес я видях. С удоволствие щях да дойда, но не съм в София и ще пропусна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 bombastyk Публикувано Октомври 29, 2015 Сподели Публикувано Октомври 29, 2015 От всички теми за срещи само едно нещо ми стана ясно, че предложенията са винаги в петък, събота или в неделя. Явно за повечето хора е проблем това. Дайте дата за през седмицата и да видм резултата. Всички казват "да бе, та ние сме на работа"... ми кой не е?!?! Дайте да направим среща за тези които не работят и сутринта няма да им се налага да стават рано. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 mirror Публикувано Ноември 2, 2015 Сподели Публикувано Ноември 2, 2015 За 8-ми кои сме? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Ноември 2, 2015 Сподели Публикувано Ноември 2, 2015 Евентуално аз +1. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Asen_77 Публикувано Ноември 2, 2015 Автор Сподели Публикувано Ноември 2, 2015 И аз след 18:30 където кажете. От 16:15 съм на мач 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 gogi6 Публикувано Ноември 2, 2015 Сподели Публикувано Ноември 2, 2015 И аз може Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Asen_77 Публикувано Ноември 2, 2015 Автор Сподели Публикувано Ноември 2, 2015 Няма сериозна бройка желаещи, затова няма нужда да запазваме, а само да решим къде и ще отидем. Не вярвам неделя вечер да е пълно и да няма място. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 emco83 Публикувано Ноември 2, 2015 Сподели Публикувано Ноември 2, 2015 И аз съм за. Може в Mr.Pizza - София, кв. Лозенец. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 algor Публикувано Ноември 2, 2015 Сподели Публикувано Ноември 2, 2015 Няма сериозна бройка желаещи, затова няма нужда да запазваме, а само да решим къде и ще отидем. Не вярвам неделя вечер да е пълно и да няма място. Ако се ходи в публичен дом определено ще е пълно. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
Asen_77
Вече има бройки из форума, не е ли време да ги видим и оценим?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
Top Posters For This Question
19
11
9
4
Популярни дни
Ноем 8
10
Ноем 3
10
Окт 9
8
Ноем 2
7
Top Posters For This Question
mirror 19 posts
Asen_77 11 posts
Alxx® 9 posts
gogi6 4 posts
Популярни дни
Ноем 8 2015
10 posts
Ноем 3 2015
10 posts
Окт 9 2015
8 posts
Ноем 2 2015
7 posts
Популярни публикации
mirror
mirror
Най-обичам да ми се оправдават с "жена ми не ме пуска" .
gogi6
Идвам
54 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.